[]

Gürültü

Üst katta oturan çok sayın komşularım bir haftadır evin içini mi yeniliyor nedir, gürültüden beni bayılttı. Hafta içi anladık da haftasonu nedir bu iş aşkı anlamadım ya. Muhatab da olmak istemiyorum, ne yapayım şimdi ben buna?




 
ben su acidan yaklasmak istiyorum. tamam uzun sureli ozellikle gurultu insani delirtir ama soyle de bir sey var,

gecen sabah tam da annemin baliktan sabah zehirlenir gibi oldugu ve cikarttiktan sonra uykuya ihtiyaci oldugu anda sabahin korunde duvar delme islemlerine basladilar yaklasik 2 saat boyunca. once konu annem oldugu icin cok sinirlendim ve neden oglen i beklemiyor bu insanlar diye dusundum. ama sonra kendimi frenledim zira yaz boyunca biz eve yeni tasindigimizda tadilatlarimizi vs ceken de o komsulardi.

bazen hosgoru gerekiyor. eger tahmininizden cok uzun surerse ancak kendilerini tatli bir dille uyarin. hatta yaninizda tatli goturun falan. komsuluk cok onemli, hele ki acil hastanelik seyler oldugu zaman akrabalarinizdan once geliyorlar..

acil yemekler icin malzeme ihtiyaci
yalniz hissettiginizde icilebilecek birlikte bir kahve
allah korusun bir kriz aninda en yakininizda olmalari sebebiyle haber verme
hirsizlik gibi konularda iki komsunun da birbirini gozetmesi
ve daha tonlarca sebep..
  • la traviata  (07.02.09 18:22:19 ~ 18:24:47) 
geçmiş olsun diyeyim önce ama inan acil bişey değil fayanslarını değiştiriyorlar :))


  • davy_jones77  (07.02.09 18:25:58) 
yöneticiye söyleyin o ilgilensin. bi çözüm çıkmazsa belediyeye şikayet edebilirsiniz.


  • emrag  (07.02.09 18:28:17) 
fayans döşeyenler genelde sabahın köründe gelirler ve işleri bitmediyse hafta içi sonu farketmez.bu durumun ev sahibinin de hoşuna gittiğini sanmıyorum(:


  • machine head  (07.02.09 18:45:32 ~ 18:46:07) 
hafta içi belli bir saatten sonra pazar günerli ise tam gün gürültü yasağı gibi bir şey var. şikayet edebilirsiniz.
ama tadilat.. yani.. karşılıklı anlayış vs. vs.

  • can see  (07.02.09 21:48:12) 
ya ne bileyim belki fazla sinirlendim. Geçen de asansörü bozmuşlardı, bak ona da sinirlendim şimdi :))


  • davy_jones77  (08.02.09 04:48:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.