[]

canon 5dmark2 istanbul magaza

merhabalar. istanbul'dan 5dmark2 alinacak ama magazadan almayi dusunuyoruz. alacak kisi pek anlamadigi icin bimeks,vatan,mediamerkt gibi magazalar olmasini istiyoruz. istanbul'da hangi magazalarda vardir acaba?




 
kafa karistirmak gibi olmasin ama ayni surecten gecmis biri olarak 5 yillik body almaniz yerine 6d'yi tercih etmenizi oneririm


  • brkylmz  (08.04.13 22:12:21) 
5d m2 alın ama 0 spot alın. Bu tarz ürünlerde sorun yaşama olayı makineyi kırmadıktan sonra çok çok düşük bir ihtimal (ki herhangi sorun oldu mu yaptırsan bile aradaki fiyat farkı kadar tutmaz %99). Makineyi düşürüp bozdun mu zaten mağazalar da yapmıyor. 6d de bir tercih, bir de alacak kişi anlamıyor demişsiniz, direk 5d yerine giriş seviyesi ya da yarı pro seriden (60d gibi) bir makine alması daha iyi olur.


  • the playmaker  (08.04.13 22:31:13) 
5d mark 2 yerine 6d önerilmesi yanlış. özellikleri farklı makineler. 5d mark "3" ile 6d karşılaştırması izledim. kesinlikle 5d mark 3. neden m2 istiyorsunuz? fiyatı uygun olsun diye mi? (3'e göre) ama önerim m3 almanız. m2 ye para veren 3'e de verir.
bu arada canon'un yetkili satıcıları var. tekno market dışında. benim gördüğüm (istanbulu çok dolaşmadım ama dolaştıklarımda da görmdim) 5d m2 veya m3 yok. o biraz tuzlu ve meraklısının alacağı bir ürün olduğundan tekno marketler dandik modelleri satıyor sadece. o yüzden en iyisi canon bayilerinden almak. erkayaların distribütör değil artık ama bir bayi. sonuçta sattıkları kapalı makine. "ıyy erkayalar iğrenç" diyenlere kulak asma. git sirkec'ye ister erkayalar ister diğer bayilerden alın bir makine.
marketleri boşverin.
  • ben smyrna  (08.04.13 23:14:17) 
arkadaslar fiyat onemli degil ama mk2 istiyoruz. makineyi biz almicaz bi yerden gelicek gibi bi sey. fiyat onemli degil derken 5bintl'yi de gecmesin yalniz. sifir dusunuyoruz. ben daha cok avm'lerde bulunan magazalardan bahsettim. herhangi bir avm'den mk2 bulabilecegimiz bir magaza yok mudur?


  • unalbey  (08.04.13 23:51:57) 
avm'lerde bulmanız zor. gerçi mediamarkt sipariş ile getiriyor. bi de şimdi baktım, gaziemir izmir şubesinde varmış. demek bazı şubelerinde oluyor. fakat 5000 tl sınırı biraz düşük. 5500-6000 gibi rakamla satılır bence.


  • ben smyrna  (10.04.13 16:54:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.