[]

Sözlük'te garip olaylar... (perili merili)

selam herkese,

elbette perili değil saçmalamayın, ne kadar safsınız.

olay şu ki bir zamanlar hd-torrents.org başlığında yer alan entry'min hd-torrents başlığına taşındığını söyleyen bir bildiri aldım moderasyondan. sanırım tüm başlık taşınmış da benim 42. sırada yer alan entry'im uçmuş gitmiş. yerinde yeller esiyor. durumu moderasyon ya da ondan geriye ne kalmışsa bildirdim ama kim bilir ne zaman geri dönerler. sizlerden ricam hd-torrents başlığında 42. sıradaki entry'ye bakıp ne gördüğünüzü söylemeniz.

iğrenç beta'ya gitmek istemeyenler için antik sözlük linki geliyor:
antik.eksisozluk.com

parmaklarınız dert görmesin, allah mouselu klavyeli büyütsün. maşallah.

not: 42 sayısı beni korkutmuyor değil. malum: antik.eksisozluk.com

 
senin entry yok o başlıkta. ama olsaydı da 42. sırada olması şart değildi. daha önce o başlıkta başka entryler olmuş da olabilirdi.


  • devilred  (08.04.13 19:33:31) 
başlık içinde de aradım, yok entry mentry...
ayrıca başlık komple bugün taşınmış diyorum. dediğin gibi bir durum yok yani...

  • kisa bisey olsun istemistim  (08.04.13 19:34:00 ~ 19:35:59) 
entry silinmiştir?


  • devilred  (08.04.13 19:37:29) 
yok entry. benimkide taşınmış ve gözüküyor.


  • sutlu nescafe  (08.04.13 19:37:45) 
@devilred

silinse haberim olur di mi? gayet taş gibi durması lazım. silinmesi için de bir sebep yok. ayrıca silinen entry neden taşınıyor? bana bunlarla gelmeyin. cevaplarınız için teşekkürler ama tikler olay dinince gelecek. şimdi millet tik görüp çözülmüş deyip kaçmasın. taze deniz levreğine gel vatandaş!

@sutlu nescafe demek ki sistemde periler var.
  • kisa bisey olsun istemistim  (08.04.13 19:43:46) 
(bkz: #33095942)

çöpe bak bi bence, ben de çöpe bakınca görmüştüm entry'nin silindiğini. hiç öyle mesaj filan gelmiyor yani.
  • devilred  (08.04.13 19:54:47) 
silinse haberin olur zaten ama şöyle bir şey var. modlog'da baktım son yapılan işlem bu entry'ni taşıma işlemi. yani silinmiş olsa bile onlar silmemiş demek oluyor.

hatta entry de bu

belki de sen yanlışlıkla silmişsindir? çöp kutusuna baktın mı?
  • ocanal  (08.04.13 19:56:47) 
@ocanal

evet entry o ama çöp kutum da boş.
  • kisa bisey olsun istemistim  (08.04.13 20:03:38 ~ 20:08:59) 
ilginç. şimdiye kadar gelen bildirim mesajındaki linki yeni sekmede açınca başlığın en başından gösteriyordu ve entry'im de yoktu. yeni sekmede açınca aynen ocanal'ın verdiği gibi görünüyor. can çekişiyor galiba entry. birazdan dirilebilir...

bildirideki hali de şu: i.imgur.com
  • kisa bisey olsun istemistim  (08.04.13 20:12:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.