[]

Barda sorusu?

Bu filmi izleyeli baya oldu. Filmin en sonunda Nejat İşler barın karşısında ekmek arası yiyordu. Önünden gecen çiftin erkek olanı saat kaç diye soruyordu. Nejat İşler de lan yörü minavlinde bi cevap veriyordu.

Şimdi Nejat işler ve tayfasının hapishanede mahkumlar tarafından öldürüldüğüne göre izlediğimiz nejat işlerin rüyası mıydı?


 
o olayın en başıydı (ben öyle hatırlıyorum)


  • irbat  (08.04.13 15:39:01) 
Film birebir gerçek olayları yansıtmıyorki zaten gerçek olayı tam hatırlamamakla bilrikle mekan ve kişiler orjinalinden çok farklı kurgulanmış diye hatırlıyorum.

O olayın sebebide filmin en başında içerideki elemanlardan birinin Nejat İşler'e saati sorduğunu hatırlıyorum (yada tam tersi) o olaya bir göndermedir büyük ihtimalle
  • thewishcaster  (08.04.13 15:39:33) 
o mekana girmeden önceki yemek yeme olayıydı, sonrasında mekana giriyorlardı. 6-7 kez izledim, yine izleyeyim


  • yedi bela husnu  (08.04.13 15:41:06) 
olayların başıydı


  • kamera motor  (08.04.13 15:41:29) 
Saati sormanın amacı Nejat İşler'in elindeki ayranı dökmekti sanki. Dökülünce de veletler gülüşüyordu, Nejat da sinirleniyordu.


  • cakabo  (08.04.13 15:42:06) 
www.youtube.com

bunu diyorum. filmin sonu değil mi bu
  • raskolnikov2  (08.04.13 15:45:59) 
abi filmin sonlarına doğru nejat işler savcıya sormuyormuydu saat kaç diye ve sonra savcının çayı dökülüyodu.


  • netadam  (08.04.13 15:48:03) 
nejat isler tayfasinin olduruldugu kisim savcinin cocuklara sundugu secenekti. isterseniz boyle olur manasinda. fakat cocuklar bunu secmiyordu.


  • lorenzen  (08.04.13 15:55:21) 
filmin sonunda, son sahnesinde, olayların en başı görünüyor nejat dürüm falan yiyor(arkadaşlarını bekliyor heralde) zibidi gelip elindeki ayranı dökmesi için ona saati soruyor sonra alay eder gibi gülüşüyorlar.

Sonra nejat elindekileri yiyor ve tayfasıyla mekana giriyor. Sonrasındada olaylar kopuyor.
  • basond  (08.04.13 16:15:03) 
hayır abi rüya falan değil. sadece bir kurgu oyunu, filmin sonunda olayların başından sahne gösteriyor yönetmen. bunu da bütün bu olayların sebebi aslında şuydu demek için yapıyor. sebep ise şu; nejat işler kızla adamın yiyiştiğini görünce feci kıskanıyor. kendi sap tabii. muhtemelen o barzoluğundan ötürü de hep saptı, sap kalacaktı. sonra çift bara girmek için kapının önünden geçerken eleman gayet meraktan(piçlik yapmak için değil kesinlikle) saati soruyor. tabii nejat işler o anda elinde ayran olduğunu fark edince bunu farklı yorumluyor. filmin daha önceki sahnelerinde savcı-çay şakasından anlıyoruz bunu. kıskançlık üzerine bu hadise de tuz biber oluyor, sonrası olaylar olaylar...


  • juninho77  (08.04.13 17:27:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.