[]

Bahar Alerjisi (Aman ne değişik)

Geçirdiğim eski bir otoimmün hastalıktan da mütevellit mega alerjik bir adam oldum çıktım.

Sezon itibariyle de polenler çıktı, mertlik bozuldu. Ankara'ya geleli 5 gün oluyor ve son 2 gündür işkence halindeyim.

Gözlerim zaten kurudur normalde, iyice tozuttular, ağız burun birbirine girdi, iş yerimde bildiğiniz büyük saksıda yeşil çiçeklerden var, şu yapraktan ibaret olan çiçeklerden yani, o bile ağız burun göz birbirine kattı.

Doktora gitmeden eczaneden edinmekten çok sıkıntı çekmeyeceğim ve güvenebileceğim bir antihistaminik var mı ?

Tıbbi birikimi bilen arkadaşlar için konuşuyorum: 10 sene önce Stevens-Johnson Sendromu geçirmiştim.

Teşekkürler.

 
8-10 yıldır alerjik rinit hastalığım var. 3-5 yıl ilaç kullanmadım, sonra 2 yıl aerius kullandım pek bir işe yaramadı. Son 2 yıldır desmont 5/10mg film kaplı tablet kullanıyorum, inanılmaz işe yaradı. Ne burun akıntısı, ne göz kaşıntısı, ne hapşırık.


  • hamsiii  (08.04.13 15:19:13) 
Ne kadar süreyle ve dozda kullanıyorsunuz desmont'u ?


  • lefteyenine  (08.04.13 15:35:08) 
Bana da doktor levmont verdi bugün. Günde 1 kez 3 ay kullanicam.


  • nar eksisi  (08.04.13 16:22:14) 
sizin allerjide benim ki gibi sınır tanımıyor galiba.sabah akşam avamys sprey,sabah zyrtec 10 mg 1 adet,yatmadan önce desmont 10 mg bir adet.
tarife bu...
ama ben gene de doktora danışmadan ilaç kullanılmasına karşıyım.tercih sizin..
  • bu da mı gol değil lan  (08.04.13 19:52:59) 
günde 1 tane sabah alıyorum desmont. doktora gitmiştim alerji testi yaptırdım ve bunu vermişti. yan etkisini görmedim. kısaca danışın doktora, bu ilacı bi sorun.


  • hamsiii  (08.04.13 21:15:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.