[]

işerken oluşan yanma

iki gündür sadece ama sadece işerken oluşan bir yanma. bu neden olur? (erkek)




 
(bkz: sistit)
ayakları üşütmeyle bağlantısı olduğunu söylerler.
bence doğru.
  • can see  (07.02.09 12:20:31 ~ 12:24:01) 
son günlerde fazlaca asitli içecek tüketimide yol açabilir bu duruma.


  • bir zamanlar cocuktum  (07.02.09 12:21:28) 
hemen doktorluk veya tahlil yapılmasını gerektiren bişi olabilir mi ?


  • cehcho  (07.02.09 12:26:27) 
prostat,prostatit, bel soğukluğu, klamidya olabileceği gibi böbrek taşıyla ilgili bir problem nedeniyle de olabilir.

24 saatten uzun süren yanma olursa,
akıntı ile birlikte olan yanma olursa,
yanmaya ek olarak sık idrara çıkma, ateş,titreme veya sırt ve göğüs ağrısı gibi şikayetler olursa vakit kaybetmeden doktora başvurmak gerekir.
  • gerda  (07.02.09 12:28:09) 
sistit olduğunu sanmam çünkü benim bildiğim sistik'te yanma yalnızca işerken değil her an olur (bu sokaktaki vatandaşın düşüncesidir, kim bilir belki de sistit'tir.)


  • jack of hearts  (07.02.09 12:37:03) 
1 gün daha bekle geçmezse doktora git.bol su iç.


  • szqnn  (07.02.09 12:37:34) 
kesik işiyorsan özellikle sona gelmeden, arada sırada işeme bitince pipi ucunda yanma varsa bence böbrek taşıdır, ama en iyisini doktorlar bilir tabi. ama böbrek taşı değildir inş.


  • alchemistt  (07.02.09 13:38:31) 
ya bu özellikle az su tükettiğim zamanlar bana da oluyo.. bol su iç kardeş geçmezse hemen dr..


  • wolkymus  (08.02.09 03:00:54) 
idrar yolu enfeksiyonu olabilir.idrar tahlili ile tanınız konabilir.yakındaki bir sağlık ocağı veya polikliniğe başvurunuz.
ayak üşütmesi diye bir şey tıpta yoktur.babaannelerimizin uydurmasıdır.

  • eleanor  (14.02.09 17:33:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.