(4)
avrupa-uçak-kampanya-öneri
29 nisana kadar geçerli şengenim var. 1 gece kalmalı bi yere gitmek istiyorum. olabilecek en uygun fiyatlı yer neresi?aktarmalı uçuşlara bakıyorum da, zaten 1 gece kalacağım için bütün günün yollarda geçmesi mantıklı durmuyor.şengeni ispanya'dan aldım. giriş çıkışı sorun olmayacak bi ülke lazım.
29 nisana kadar geçerli şengenim var. 1 gece kalmalı bi yere gitmek istiyorum. olabilecek en uygun fiyatlı yer neresi?
aktarmalı uçuşlara bakıyorum da, zaten 1 gece kalacağım için bütün günün yollarda geçmesi mantıklı durmuyor.
şengeni ispanya'dan aldım. giriş çıkışı sorun olmayacak bi ülke lazım.
0
sezercik yavrum benim (
07.04.13)
hem ispanya'dan almışın hem de barcelona'da ucuza kalabileceğin hosteller olduğundan ben barcelona'ya git derim. 1 hafta önce oradaydım, şahane.
0
skyscanner'dan ara. gerekirse aktarmalı olarak da bak kendine güzergah yapıp.
giriş çıkış problem olmaz.
roma'yı tavsiye etmiyorum.
pahalı olabilir ama barselona+1.
0
@darkredanger, hostel çok problem değil aslında, ben uçak biletine takmış durumdayım. sırf vizem boşa gitmesin diye gideceğim için çok para harcamak istemiyorum. nere ucuzsa oraya giderim :) ben de sürekli barselona'ya bakıyorum, daha önce gittim ama nou camp ve la rambla hariç hiçbi yerini göremedim.
@jimjim, abi heryerden arıyorum, en ucuz olanlar haliyle 10-15 saat uçuş süresi gösteriyor. 1 gece kalıp geri döneceğim için o kadar süreyi yolda harcayamam.
0
🌸
sezercik yavrum benim
(
07.04.13)
benim vize bittikten 2 hafta sonra başlıyor o. şansımı sikiyim.
0
🌸
sezercik yavrum benim
(
08.04.13)