[]

Sakalların sararması

normalde kumral biriyim. yani kumral derken, sarıya yakın. neyse hayal etmişinizdir.

arkadaş, son birkaç aydır giderek sararıyorum. sakal uzatamaz oldum, sakallar sapsarı çıkıyor, bir değişik. biraz sakal bırakayım dedim, yine sapsarı çıktı, delireceğim. bir de yazın 1-2 ton açarım ben, herhalde yazın sakallar hepten beyazlaşır.

bir insanın başına niçin bu gelir? yediğim içtiğimde mi sıkıntı var nedir?

not: 24 yaşındayım.

 
kendini o şekilde kabul etmen gerek. benim de arkadaşın sakalları kızılımsıydı mesela.


  • neil manke  (07.04.13 22:52:11) 
e daha karizmatik değil mi? sen de bir acayipsin :)


  • jimjim  (07.04.13 22:58:07) 
kızıl değil de hafif sarılaşması gayet güzel bence, jimjimin dediği gibi daha karizmatik, değil mi kızlar söylesenize?


  • ocanal  (07.04.13 23:03:10 ~ 23:03:25) 
arkadaşlar ben pek öyle düşünmüyorum :) sarı sakal biraz antipatik geliyor bana, eskisi gibi kumral falan çıksa ne güzel uzatacağım yine. ama sarı sarı uzayınca hiç hoşuma gitmiyor, bi de yazın güneşi yediğimde nolacak onu düşünüyorum asıl :S


  • kamera motor  (07.04.13 23:04:27) 
benim sakallarda yıllardır sapsarı çıkıyor özellikle çene altı ve bıyıklar bildiğin platin sarısı,saçlar desen kumral, ne iş bende anlamadım ama beyazlamıyor rahat ol


  • new orleans muhaciri  (07.04.13 23:09:01) 
**kamera motor seni tenzih ediyorum ama
sonra diyorlar neden kızlar bize bakmıyor neden yalnız kalıyoruz.

ayrıca yediğin içtiğinle alakası olmadığı gibi değiştirebileceğin bir şey de değil. dediğim gibi pek çok kişi için daha hoş bir görüntü bu.
  • jimjim  (07.04.13 23:09:03) 
@jimjim, hocam ama bir şeyler olmuş olması gerek. çünkü 2 sene önce daha koyuydu sakallarım, geçen sene biraz daha açıktı, bu sene iyice açıldı. demek ki bir dengesizlik var. koyudan açık hale gelen sakal, açıktan da koyu hale gelir diye düşünüyorum.

bunun hormon testi falan olur mu ki
  • kamera motor  (07.04.13 23:12:49) 
Valla ben de soru sahibine katılıyorum, hatta kusuruma bakmazsanız şahsen sarışınlığın bir erkek için en büyük talihsizlik olduğunu düşünüyorum.

Neden bir anda bu hale gelmiş olabilir hiç anlamadım ama. Öyle sakalı kızıl çıkan tiplerin her daim öyle çıkıyor sakalları yani renk değişimi ile olmuş bir şey değil. Hadi koyulaştı desen yine anlayabilirim bi nebze ama açılması? Bi durum olabilir mi acaba, doktora falan mı gitsen? Biraz korkutucu bir şey bence.
  • buff  (07.04.13 23:20:57) 
hormonal değil.

çok sert şekilde (ustura) falan kestiysen ondan olmuş olabilir, güneşten olmuş olabilir. bir de çıkarken sarı heralde? mesela biraz uzat kesme bir süre, rengi biraz daha koyulaşabilir.
  • jimjim  (07.04.13 23:30:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.