[]

askerlik hakkında deneyimli olanlar

eksisozluk.com

bu konularda yardımcı olabileceğiniz, tavsiyeleriniz var mı?


 
1 ay acemiliğiniz var. Acemilik süresince zaten müzik dinlemeye vaktiniz olmayacak. Gerek de yok zaten, çok kafa muhabbet olacak bu sürede.

Sonraki kısımda yani kalan 4,5 aylık süre içerisinde, ustalık için atanacağınız taburda mp3 çalar işine bakarsınız. Zaten oraya gittiğinizde aradan geçen 1 ay ile birlikte konuyu çözmüş olacaksınız ama merak ettiğiniz için ben şimdiden yazayım:

1- Evet, mp3 çalar cep telefonu ile yasal olarak aynı işleme tabidir. İkisi de emre itaatsizlikten yargılanabilir. Fakat, cep telefonu için sizi mahkemeye verebilecek birçok komutan varken genelde mp3 çalarlara sadece el koyulur. Mp3 çaların sıkıntılı tarafı veri taşıyabilir olması. Veri taşıyabileb her türlü cihaz yasak, ancak radyo serbest.

2- Orada uzun dönem askerler bir paket sigara karşılığında sizin için içeriye mp3 çalar sokabilirler.
  • hiko seijuro  (07.04.13 22:37:47) 
öncelikle hayırlı olsun ama yazdığın entry'de zaman geçirmek için kitap filan gibi şeyler sormuşsun. ben de 329 olarak gittim. aynı senin gibi düşünüyordum. :) şimdi bu düşüncelerime gülüyorum. sen sadece, bence, tependeki komutanların adam gibi adam olmasını, sıkılmaya vakit bulmayı iste. gerisi mühim değil.


  • hayatbirfilm_basroldesensin  (07.04.13 22:52:06) 
hiko s... baştan sona söylemiş. acemide her fırsatta uyumaya bak. usta birliğinde zaten 1 haftada ustalaşmış olacaksın.


  • libertine  (07.04.13 23:13:23) 
Acemilige bisi goturme ama acikcasi ben bir roman goturdum iyi ki de goturmusum dedim. Insan biraz uzaklasmak istiyor o ortamdan ara sira.

Usta birliginde de ilk 2-3 hafta yol yordam ogren, sonra sokarsin ortam musaitse
  • chavezding  (07.04.13 23:29:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.