[]

penti babet çorabı

dün görünmez penye çoraplarından aldım. üzerinde ikili paket yazıyordu. açtım, pakette iyi ayrı karton vardı. yalnız 5 çorap çıktı bu paketten?
birince 3 birinde 2 çorap var.

normali kaç bunun? 6 tane koyacaklarına bir eksik mi koymuşlar , 4 tane koyacaklarına bir fazla mı?

 
yedekli mi acaba. tamamen erkeğim ve tamamen bilmiyorum ve tamamen fikir yürüttümi.


  • sparkle kiddle  (07.04.13 15:39:51) 
ikili paket = iki çift çorap. muhtemelen 1 tane fazla koymuşlar.


  • der meister  (07.04.13 15:51:46) 
o kadar ince düşüneceğini sanmam pentinin de mantıklı tabi. yalnız, kaçacak türden bir çorap değil, dediğim gibi penye.


  • kırmızıkaşekaban  (07.04.13 15:53:24) 
ikili paket -normal şartlarda- çoraplarda 4 tane tek çorap olması gerekir. herhangi bir mağazadan -giyim üzerine bir marka- tekli çorap asla satılmaz. ya 4 çift çorap satılır ya da sizin dediğiniz gibi kampanyalı ürünler satılır. 3 veya 5 gibi tek rakamlarla satılan ürün pek nadirdir. paketli ürünlerde yalnız. tecrübelerime dayanarak söylüyorum, yanılıyor da olabilirim.

www.penti.com

bu mudur aldığınız?

evet 3'lü konusunda yanılmışım. www.penti.com hanımefendiler işte. rakamlarda bile şaşırtıyorlar.

bir fazla koymuşlardır. gidin mağazaya bir sorun en mantıklısı budur.
  • erenbey  (07.04.13 16:44:29 ~ 16:49:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.