[]

Sevgililer günü çıkma teklif edilir mi?

sevgili ahali
şimdi uygun bir bayan ve uygun bir bey olsa(bi arkadaşım tabi ki:)) bu bey sevgililer gününde açılsa nasıl bir durum olur.çok klasik ve çok da dandik olur bana göre ama bende yaratıcılık ve cesaret sınırlı olunca fikirler de bu düzeyde oluyor tabi. şimdi bayan böyle bir durumda ne düşünür ne dersiniz. bari bir gün sevgili olalım ezikliği gibi mi görür hoşuna da gidebilir mi? ayrıca klasik geyiği de yapmadan bırakmam ilerde bi de aynı gün evlenme teklif edersen hediye masrafından ve unutma derdinden kurtulmuş olurmuyum (oehh artık)
ayrıca want2die abime selamlar saygılar :)


 
bence en iyi gün. bugün teklif etmezsen marta kadar teklif edemezsin. etsende "hayvan hediyeden kaçtı" derler


  • enter saltman benim  (06.02.09 23:08:42) 
bence şahane bi fikir. bende de benzer bi durum var da kendimi de gaza getiriyorum bi yandan.


  • rectoa  (06.02.09 23:12:31) 
@enter saltman benim hakkaten seninkide güzel yaklaşım haklısın...
@rectoa zaten bende aynı şekildeyim kendimi gaza getirmeye çalışıyorum

  • genc irisi  (06.02.09 23:15:12) 
lisede tam o gün etmiştim. hem de nasıl. kız benim sayemde okulda popüler olmuştu. kabul etmemişti orası ayrı ahah. ama herkes takdir etmişti. onaylıyorum yani.


  • deckard  (06.02.09 23:22:20) 
bakalım hangimizin ki kabul edecek :)


  • ferishtah  (06.02.09 23:58:28) 
Olur olur, neden olmasın :)


  • betty puf puf  (07.02.09 00:00:57) 
15 şubatta bu duyuru altında buluşup sonuçları bildirelim. şansımız bol olsun lan. elimi tutun.


  • rectoa  (07.02.09 00:10:16) 
@rectoa 15 şubatta bi de sonuçlar diye bi duyuru açıcaz artık. lan bi de hediye almak lazım gelir demi eğer kabul ederse hemen yapıştırırız al datlım diye. yalnız kabul etmesse o zaman hediye işi kötü patlar hediye işine ne diyosunuz peki

@mrtksn
evet biraz aceleye gelme durumu var.bak şimdi de gözüm korktu hemen iyi mi :)
şu önümüzdeki bir haftada gerekli atılımları yapamazmıyız ki acaba
  • genc irisi  (07.02.09 00:28:45 ~ 00:31:39) 
hediyeye gerek yok bence. kendimi hediye ediyorum lan daha ne olsun ehe :)

@mrtksn: prensipte büyük ölçüde anlaşıldı, maça çıkmak kaldı sadece.
  • rectoa  (07.02.09 00:30:45) 
1.yalnız sizin durumlar tam olarak nasıl?
2.o gün kızla görüşebileceğiniz ne malum?elinizi çabuk tutun da kızlar o gün başka bir programım var demesinler.
3.bir de hanımlar ile nerede buluşacaksınız,vs.?
4.planınız ne kafanızdaki kızlara nerede,hangi ortamda böyle bir teklifte bulunmayı planlıyorsunuz?
5.her ne olursa olsun şu an için hediye olarak hanımlara "pembe gül buketi" vermeniz en iyisi olacaktır,kırmızı biraz fazla klasik ve abartılı olur çünkü daha karşı tarafın cevabını almadınız.11 adet olmasını tavsiye ederim buketteki gül sayısının.bir de bu pembe gül kimi zaman zor bulunabiliyor,çiçekçinize bir an önce talebinizi bildirin.
  • skplgl  (07.02.09 00:52:51) 
daha onceden sevgililer gununde basbasa bulusma teklif edersen kabul ederse zaten olay bitmis demektir. hediyeyi ona gore dusunursun. ama boyle 14 subat pazar gunu ayni ortamdayiz zaten dersen bilemem istedigin gibi gitmeyebilir.


  • recursion  (07.02.09 03:29:27) 
abi nacizane görüşüm şu ki; birer hediye alın ve çıkma teklifini o şekilde yapın. yani hediyeyi verin bu ne fln derse " sevgililer günü " hediyen deyin ve gülümseyin ( ne bileyim bişi yapın öle sap gibi " hediyen bu evet " şeklinde kalmayın yani. hediyenin yanında güzel 1 4lük de olabilir - olmayabilir de- .


  • charlesbukowskiineksi  (07.02.09 08:13:05) 
bence bugünden söyleyin, olmazsa sevgililer gününde başka hatunla denersiniz şansınızı :))


  • izaleisuyuu  (07.02.09 09:54:35) 
hatun bekarsa, o gün sevgilisi olan tüm arkadaşları planlarından vs bahsetmiş falan ortam bir sevgi hippi ortamına dönmüş olacğından kendini yalnız hissedecektir zaten, normal koşullarda kabul edeceğini varsayıyorsan, bu gün teklifinin üstüne atlayacaktır.

"varım diyorrr!"
  • lhun  (07.02.09 10:31:48) 
bence de 14 şubat şirin gelebilr. gerçekten mana içeren bir armağan ve güzel sözlerle kabul etmesini sağlayabilirsiniz.

ben gaza gelip kabul etmiştim mesela , sonra ayrıldım gerçi ama şimdi konu o diil:))
  • yazbitmesinsipidikterlikdolabagirmesin  (07.02.09 10:41:56) 
$oyle de bi$ey var ki ben gecen sene 15 $ubatta ili$kime ba$lami$tim :))
$imdi ne bok yicem bilmiyorum. en guzeli hediyeleri birle$tirmek ahaha

  • anakinskywalker  (07.02.09 10:53:07) 
ben daha hayal aşamasındayım ama tabi kendi kendime gelin güvey olcak kadar da hayal deyil tabi. cebe sığcak boyutlarda bi hediye almak lazım aslında :) çiçek bile taşıyamayan bi insan olarak olaki tersler beni elimde kutuyla/çiçekle kalırım acayip içime oturur


  • genc irisi  (07.02.09 13:53:54) 
teklif yok...teklif ne yahu..iş anlaşması mı yapıyosun, yaşlar 16 degil artık :) gerekli koşul ve ortamı hazırlayabiliyosan zaten kendiliğinden oluşur o durum... romantik bi ortam, bi şişe şarap, güzel muzik...yavaş yavaş yaklaş, sonrasını da ben anlatmiyim zaten=)


  • wishborn  (07.02.09 14:38:02) 
bayan ne, çıkma teklifi ne la?


  • nano mercy  (07.02.09 15:14:08) 
sevgili dostlar haklısınız iş anlaşması değil katılıyorum ama türk kızı teklif bekliyor. e bende de mallık olunca işler bi türlü olması gerektiği gibi olamıyor. zaten sevgililer günü buluşabilirsek bişeyler olur diye bekliyorum. kafamda iki olası alkollü mekanda var artık şarap gelcek ben bi şişeyi içince bişeyler olur herhalde :D


  • genc irisi  (07.02.09 16:59:15) 
çıkma teklif etmek kadar saçma bir şey yoktur. bir şey olacaksa hareketlerden ve yakınlaşmalardan bellidir, elini tutabilirseniz ve buna karşılık alırsanız bu daha iyidir, ya da benzeri şeyler...


  • alkolikfedai  (08.02.09 17:01:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.