[]

yds'ye ehliyetle girmek?

sınava giriş belgesinde sadece nüfus cüzdanı ve pasaportla girilir yazıyor ama benim sadece ehliyetim yanımda ve nüfus cüzdanı ile pasaportuma ulaşmam şu anda zor.

bunlar beni yarın sınava alırlar mı yoksa sabah uyumaya devam mı etsem :)

ösym sınavlarında benzer deneyimi olanların cevaplarını merakla bekliyorum.

 
uyumaya devam


  • superapple  (07.04.13 00:07:57) 
bence de şansını bi dene. ben küpeyle girmiştim mesela bi kere yasak demelerine rağmen ama son sınavda da görevliler çok katıydı. bayağ kavgalar falan çıktı. görevlilerin insafına kalmış biraz.


  • sec guard  (07.04.13 00:18:46) 
küpe falan görevlinin insafına kalmış evet ama ehliyet gözetmene bağlı ve geçerli sayılmıyor. hiçbir gözetmen almaz kimliksiz. boşuna gitme bence.


  • superapple  (07.04.13 00:20:56) 
arkadaşlar nüfus cüzdanımı alabilmek için bir buçuk saat erken kalkıp ailemin evine gittim. sınav gözetmeni kimliğimi kontrol ederken ehliyetle girip giremeyeceğimi sordum ve "tabii ki girebilirsin" dedi :)


  • flexin  (08.04.13 09:16:54) 
tabiki girebilirsin diyen adam sınav görevlileri için hazırlanan sınava giriş kurallarını zahmet edip açıp da okumamamış işgüzarın teki. yoksa ehliyetle giremezsin. ancak bina görevlisinin oluru ile girebilme şansın var. onda da bina görevlisi hakkında tutanak tutulabilir.

not: onlarca ÖSYM sınavında hem gözetmen hem de salon sorumlusu olarak görev almış bir akademisyenim.
  • yemrem  (08.04.13 11:28:17) 
orda şaka yapmış da olabilir he he girersin gibisinden :) annem de salon görevlisiydi bir saat önceden ehliyetle biri gelmiş, almayız demişler doğal olarak. git vukuatlı nüfus kayıt örneği al gel nüfus müdürlüğünden demişler. çocuk koşa koşa gitmiş ama dönmemiş bir daha.......


  • superapple  (08.04.13 14:04:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.