[]

IKSV de Çalışmak istiyorum ne yapmam lazım?

Bahsettiğim yari zamanlı veya gönüllü pozisyonlar değil. Baya baya yönetici,organizasyoncu, basın yayın, planlama vs. tam zamanlı statüsünde bir iş istiyorum.
Daha önce festivallerinde gönüllü olarak çalıştım ama isim bir iki gün sürdüğünden ve binasına neredeyse hiç uğramadığımdan kurumun ise alma süreçlerinde nasıl bir tutum izlediğinden haberim yok.

IKSV'de çalışan tanıdığı olan veya kendi çalışan var mi?Ne isterler nelere bakarlar? (Akici 1 adet yabancı dil yeterli mi?) Mezun olunan bolum çok problem olur mu? Nereden başlamam lazım? Çok mu az para verirler başlangıçta; süründürürler mi?

Teşekkürler, sevgiler.

 
kpss ile olabilir.


  • kakao  (06.04.13 21:31:22) 
mail atın derdinizi anlatın derim ben.


  • neo  (06.04.13 21:32:48) 
kime atayım maili? kime gideyim nerelere sığınayım :/

film festivali kapsamında bizimle ilgilenen, mail atan şahıs da 2012 de iksv'den ayrılmış linkedin'den gördüm..
ik'ya falan atınca sallamıyorlar biliyorum.
referans/torpil bulmak için ne yapiim diye soruyorum aslında.
  • jimjim  (06.04.13 21:36:35) 
Merhaba

IKSV'de 2 adet Jazz festivalinde gönüllü çalışmış biri olarak söylüyorum ki gördüğüm organizatör ve planlamacı çalışanların çoğu gönüllü olarak başlayıp ardından kademe kademe yükselmişler. Seni tanımaları, daha önce IKSV'de yer almış olman onların nezdinde fazlasıyla dikkate alınıyor, bunun dışında eğitim aldığın bölüm gördüğüm kadarıyla çok dikkate alınmıyor (gene de bilemem) ama yabancı dilinizin iyi seviyede olmasını istiyorlar.

Nasıl başvurabilirsiniz açıkcası pek bilemiyorum, çalışanların çoğu genç senin benim gibi insanlar, bir yolunu bulup tanışın size yardımcı olabilirler. IKSV'nin altında bir kafe var oraya takılın ;)
  • burka  (06.04.13 21:57:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.