[]

Paralel ithalat fotoğraf makinesi almak?

Nikon d5100 alacağım. Karfo garantisi ile ithalatçı garantisi çok farkediyor mu? Duyuru'dan araştırdım, telefon üzerine soru sorulmuş daha çok.

Fotoğraf makinesi sık bozulan bir alet midir? Resmi distribütör garantisi olmazsa en kötü ne olur? Karfo garantilileriyle aradaki fiyat farkı inanılmaz, 400 tl oynuyor. Değer mi bu parayı vermeye?

Kimi sitelerde "ucuz satan siteler orijinal ürün satmıyor" vs. yazıyor, aslı astarı var mı?

Gözüme kestirdiğim site de şu: www.bizdeuygun.com

 
çakma nikon d5100 e hiç rastlamadım daha.

benim tosuncuk 5 yaşında hala zıpkın gibi...
  • cedric tweedledee  (06.04.13 22:50:56) 
nikon un yetkili servisi Karfo dünyanın ennnn kötü servisi hayatımda memnun kalan, o adamlarla işini halledebilmiş tek bi insan daha tanımıyorum (ki baya nikon kullanıcısı tanıyorum) sikayetvar.com a bi gir bak milletin yazzdıklarını ki onlar hiçbişey ben adamları tanıyorum 20 gunluk servis süesi 80 gunden aşağı inmez ki o durumda şanslısın demektir 80 gun de olsa isini yaptırmışsın. ha işini yaptırmışsın dediyusem yanlış anlama makinan tamir olmamıştır muhtemelen ya daha da bozup yollamışlardır ya da şanslıysan aynen gönderdiğin gibi geri gelir. ama servis paralarını alırlar makinenin de yapıldıgını iddia ederler (bu sadece benim başıma gelen değil aynı seyş yaşayan iki kişi daha var tanıdıgım). aman diyim. fotograf makinesi sık bozulan bi alet degildir duzgun kullanırsan ama kesin olan bisey var o da bi gun mutlaka bozulacak. eger aldıysan (umarım gec kalmamışımdır) aman diyim servislik bi durum oldugunda karfoya sakın sakın yaklasma. sirkecide pasaj icindeki ustaya gotur gayet duzgun isini yapar sallamaz bekletmez en önemlisi dolandırmaz


  • thujone  (03.08.13 11:29:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.