[]

Limonlu Su

Normalde cok su icebilen biri degilim zira suyun tadini sevmem.Bugunlerde beslenme seklimi duzene sokmam gerektigine karar verdim ve gunde en az 2 litre su icmeye calisiyorum.Fakat soyle bir sorunum var,suyun tadini cok sevmedigim icin bazen kocaman bir bardagin icine yarim limonun suyunu ekleyip oyle iciyorum.

Benim merak ettigim sey su ; suyu boyle icerken yine ayni etkili yaratiyor mu,yoksa illa saf su mu icmek gerekiyor?

Haa bir de ayni etkiyi yaratiyorsa baska neler ekleyip suyun tadini guzellestirebiliriz?

 
aynı etki evet. fakat 1 bardağa yarım limon çok. 1,5 litreye 1 limon hatta yarım limon sıkın. ya da böyle küçük küçük limon parçaları atın suyun içine.

taze nane de kullanılabilir.
  • jimjim  (06.04.13 19:08:13) 
limonun suyunu sikip eklemek yerine mesela elmanin bir dilimini bir surahi suyun icine at sadece rayihasini versin.


  • mavicorap  (06.04.13 19:26:04) 
"Su içemeyenlere içecekleri suyun içine birkaç dilim salatalık, limon dilimi ya da nane yaprağı atması tavsiye ediliyor. Yeterli miktarda su tüketmek kilo vermeyi de kolaylaştırıyor."

Kaynak: sag-lik.net
  • bykush  (06.04.13 20:22:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.