[]

Ayran soruları

1. Evdeki yapılan ayran neden piyasadaki ayranların tadını tutmuyor? yoksa bana mı öyle geliyo? (içlerinde farklı şeyler mi var, süt gibi mesela)

2.Piyasada satılan en güzel ayran hangisi size göre ?

3.Bim'de satılan dost ayranı beğeniyor musunuz ?

4.Bim'de satılan dost ayranın içindekiler kısmında süt de var. bunu her marka yapıyor mu? süt ne arar la ayranda?

 
pınar ve yörsan ın ayranı iyi, sütaş da iyi. dost ayran idare eder ama süt kokusu geliyo burnuma içerken sevmiyorum.

evde yapılan icinde hazır yogurttan yapınca güzel olmuyo. ev yogurdundan gayet güzel oluyo.
  • rurouni  (06.04.13 16:40:18) 
2- en güzel ayran eker ayran bana göre. Tadı, kıvamı 10 numara


  • crucio  (06.04.13 16:50:07) 
crucio +1

eker en iyisi.

evde ayran yapma olayında da, kaliteli bi yoğurt kullanacaksın, pisadakilerden falan değil. köy yoğurdu olacak, belki manda yoğurduyla falan da yapılabilir ama denemedim hiç. bi de su kullanmayacaksın, sadece yoğurt ve yoğurdun kendi suyundan katacaksın biraz.
  • speculative fiction  (06.04.13 17:28:41) 
ev yapımı ayran daha güzel olur ama "süzme yoğurt"tan yaparsan. bir de su oranını iyiy tutturman lazım, ne sulu yoğurt olacak ne de boza gibi kıvamlı olacak.


  • reso aga  (06.04.13 17:30:53) 
Ev yapımı ayranda süzme yoğut daha iyi sonuç veriyor.

Hazır satılanlardan da ülker içim ayran ve ekerden başka ayranı sevmiyorum.
  • balik kraker  (06.04.13 17:49:49) 
yoğurdumu kendimiz çalar, ayranımızı kendimiz yaparız. tadına baktığım, piyasadaki hazır ayranların hiçbirinin tadı evdekini tutmuyor.


  • hicazkar  (06.04.13 17:49:59) 
Dost ayranın hastasıyım, 1,5 litreliklerden alırım. yoğunluğu ve tuz oranı biraz fazla, az bir miktar su da katılabilir istenirse. Adamlar dehşet yapıyor la koyu koyu, bir de buz gibi olacak içtikçe içesi geliyor adamın. Evde yapmaya falan hiç gerek yok bence. Annem kendi yapıyor bazen ama ne zahmet ediyorsun diye kızıyorum, yerini tutmuyor dost ayranın


  • neverletyougodown  (06.04.13 18:21:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.