[]

bi hayal dünyanızı yoklayalım:]

Bi sorum var ama bilin ki verebileceğiniz bi fikirle bi miktar para kazanabilirim. Hı bana hayrı yok diyorsanız gidin burdan:] Bi proje için uğraşıyorum ve basiretimde sorun var şu aralar. Soru şu;
Maddi kayıplar hariç hayatta kaybetmekten çok korkup, sigortası olsaydı telafi edebileceğiniz neler var?
Ya da daha kendinizden sorayım;
Hayatınızda dönüm noktası gördüğünüz ve eğer başaramasaydınız sizin için yıkım olacak olan ya da en azından hayatınızın akışını değişirecek olan hangi şey için sigortanız olsaydı bu sizin için risk olmazdı?

Edit : maddi kayıplar hariç dedim ya, işte aynı ilk cevap veren arkadaşın örnekleri gibi olanlar hariç, onlar değil yani. Bir örnek veremiyorum çünkü verebilsem hemen onu kullanacağım.

 
olm lafları süsleyip püsleyip kafa şişirme.
direk sadede gel.

cevap: maddi olarak en değerli olan şey olabilir. bu da tabii ev ve iş yeri. (yangın, hırsızlık zart zurt için)
  • 100 tl degerindeki google adwords hediye ceki  (06.04.13 15:00:32 ~ 15:01:10) 
tercih dönemi +1


  • reavelyn  (06.04.13 15:49:19) 
iş değişikliği (daha iyi bir iş bulma arasındaki süre), istediğin işi yapabilmek adına risk alabilmek. sanırım bu ara dönem içn bir sigortam olsaydı iyi olurdu. işsizlik maaşı gibi sanırım ama gönüllü .

yani bir kaç sene önce yaşadım böyle birşey. çalıştığım firmada başka bir bölüme geçmek istedim herş şey iyi giderken son anda iptal oldu. bende sinirlendim ve işten ayrıldım

o sırada araba kredisi ödüyordum ve y.lisansta vardı.

işten ayrıldım askere gitmek için , bir miktar tazminat aldım onun bir ksımını krediye verdim kalan bir kısmını ailem karşıladı.

askerden döndükten sonra 6 ay kadar eski maaşımın çok daha azına ama istediğim işe yakın bir iş yaparak çalıştım.

sonra ayrılıp ilk işimden yüksek bir maaşa istediğim işi yapmaya başladım.
  • spy of soul  (06.04.13 15:53:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.