[]

deep web

şu olaya bı bakayım bı gezeyım dıyorum cok merak ettım nasıl yapılır




 
bilgisayardan iyi anlarım. fakat o kadar uğraştım adam akıllı güncel linkler bulamadım. tor ile bağlanmıştım. vikipedi tarzı siteler var orada linkler var ama %90 üzeri ölü link..


  • onikionikibinonalti  (06.04.13 02:08:37) 
sozlukten "acayip matematik bilen adam" bunu da biliyor. bir sorun isterseniz.


  • sendelemeden  (06.04.13 02:16:29) 
Ekran görüntüsü falan almaya üşendim, ama merak edebileceğin bir şey yok muhtemelen. Saçma siyaset teorileri okuyacaksan sözlüğe takılmaktan bir farkı yok. Silah ilanı vs şeyler var ama mesela geçen 9K35 Strela-10 sattığını söyleyen bir adam görmüştüm. "Dayı bunu nereye koyacağız?" diyesim geldi, ki gerçekliğine de inanmıyorum.

Ne olduğunu uzun uzun yazabilirim ama gerek yok, sözlükte de anlatılmış zaten:
eksisozluk.com

Kısacası girme. "Nasıl yapılır?" diye soruyorsan hatta hiç girme.
  • thor odinsson  (06.04.13 02:58:20) 
  • bass solo take one  (06.04.13 02:59:33) 
girenlerin memnun olarak ayrılmadığı bir gerçektir.
kendimden biliyorum, her ne kadar girme desek merakını daha çok arttıracak.

tor browser diye bir şey var oradan girebilirsin,
hidden wiki sayfasın içerik var.

bir kere girsen bir daha girmezsin zaten. eskisi gibi linklere ulaşamıyorsun zaten, ve içeriğinin %8i cp.. her ne kadar tor ile girmiş olsanda kapında polis belirebilir.

yüzeysel olarak bu şekilde inceleyebilirsin, daha derin bilgilere ulaşmak istersen burada 1-2 gün takıl

img.techpowerup.org şuradan hidden wiki içeriğine ulaşabilirsin
  • facebook  (06.04.13 11:42:32 ~ 11:43:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.