[]

puro kusturur mu?

normalde de midem çok çok sağlam değildir ama hani alkol olsun abur cubur olsun kaldırır, günde 1 paket de sigara içiyorum. yarım saat önce 2 bira içerken biri puro ikram etti, ben de içeyim dedim, daha yarısına gelmeden bayılıyordum böyle bir soğuk soğuk ter bastı, kendimi dışarı attım kustum ettim. puro kusturur mu ya?




 
puroyu içine çeken taşralı


  • kahramankarga  (06.04.13 00:54:25) 
fazla içine çektiysen kusturabilir.sigaraya göre nikotin oranı daha yüksek


  • gorki  (06.04.13 00:56:14) 
fazla içine çekmemen gerekiyor. sigara içer gibi içtiysen normal.


  • sir gawain  (06.04.13 01:03:01) 
puro ciğere çekilmez. üst tarafta dumanı tutarsın, döndürürsün geri verirsin.. puroyu 2 nefes ciğerine çekip bayılan adam tanıyorum..


  • bilmemkacincinick  (06.04.13 02:58:30 ~ 02:58:51) 
sigara içmeyen biri olarak geçenlerde ilk defa ciddi olarak puro içtim , çok nadiren de olsa puro içiyorum (yılda 1?) ama pek randımanlı yapmıyormuşum heralde daha önce . Neyse sadece azımda dolandırdım , anam sikildi , senin yaşadığın şeyleri yaşadım yaklaşık yarım saat , 2 gün boyunca da azımın içi bok gibiydi.
Uzun lafın kısası yapabilir , nerdeyse beni de kusturacaktı.

  • dodi el ford  (06.04.13 03:16:35 ~ 03:17:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.