http://www.mcks.gov.tr/tr/KonuDetay.php?BKey=40 adresinde eğer yabancılar Türkiye'de hat alırsa o numara ile ilgili telefon eşleştirilip kullanılır demiş fakat "Yabancı uyruklu kişilere ait cihazlar kayıt altına alınabilir mi?" adlı başlığın altında ikamet belgesini, pasaportu götür yeterli olur diy
www.mcks.gov.tr adresinde eğer yabancılar Türkiye'de hat alırsa o numara ile ilgili telefon eşleştirilip kullanılır demiş fakat "Yabancı uyruklu kişilere ait cihazlar kayıt altına alınabilir mi?" adlı başlığın altında ikamet belgesini, pasaportu götür yeterli olur diyor.
Yabancı kişinin pasaportunu kullanarak kendi kullandığımız telefonu ve numarayı üstümüze kaydettirebilir miyiz yoksa mutlaka o yabancı kişi kendine numara mı almak zorunda?
Her ne kadar her şey açık gibi görünse de durumdan emin olmak istiyorum, özellikle tecrübeli arkadaşlardan.