[]

bilgisayar alacağım yardım.

samsung r850 kullanıyorum. kırmızısını severek almıştım. teknolojiyle yakınlığım bu kadar.
bilgisayardaki şuanki sıkıntılarım çok kasıyor,
çok ısınıyor, batryası öldü ha bi de çok ağır.
ağırlığı dışındakileri fan format gibi şeylerle çözebilirim muhtemelen ama daha hafif daha ergonomik ekranı dokunmatik bir şeyler cazip gibi geldi.

www.teknosa.com
bu bilgisayar hakkında ne düşünüyorsunuz? asusu nasıl bilirsiniz? nedir ne değildir?
bir de kafası dönen ultrabooku olan var mı? memnun mu? hangi markalarda var acaba?

 
oyun oynamayacaksan yeterli.


  • mattiadestro  (05.04.13 17:58:26) 
  • sporty  (05.04.13 19:54:26) 
asus gözü kapalı tavsiye ederim ama bu makine için bi düşünmek lazım.
ne amaçla kullanacaksın?
oyun oynanmaz.hız gerektiren bazı programlarda ise işlemci seni huzursuz edebilir.bu nedenle tavsiye etmem.
fosforlu bence aşağıdakini al...güle güle kullan...

www.vatanbilgisayar.com
  • bu da mı gol değil lan  (06.04.13 02:04:35) 
Gözünün yağını yiyem, bunlara bu paraları verme. Dokunmatik de bir dizüstüde bir sike yaramaz. Ekstra maliyet, hepsi o.

www.pcdepo.com

GT 620M ile istediğinde birçok oyunu orta-yüksek detaylarda ve 1366x768'de oynarsın, günlük işlerini de çatır çatır görürsün. Her türlü medyayı (yüksek bitrate'e sahip filmler falan) açar, işlemciye yük bindirmez. Bu aleti de bu fiyata başka yerde bulamazsın. Araştırdığımdan biliyorum. Ben de bugün siparişi verdim. Cache SSD var alette, sık kullandığın uygulamaları ve Windows'u hızlı şekilde açıp kapatabilir. Ayrıca cesaretin varsa aşka, bu kısma Windows bile kurabilirsin. Gerekli anlatımlar Notebookreview gibi sitelerde mevcut.
  • ahmetcan44  (06.04.13 03:15:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.