[]

istanbulda nereye gidelim?

yarın istanbul'da ne yapalım? kadıköy, taksim'den bıktık. sevdicek aday adayıyla nerelere gidelim ne yapalım?




 
o ağacın altına gidin?


  • 10032007  (05.04.13 17:55:19) 
e bi bebek yapin o zaman. ordan rumeli hisari'na yuruyun hava guzel. birseyler yersiniz bogaza karsi :)


  • tasa oturma soguk ceker  (05.04.13 17:57:08) 
boğaz semtleri? anadolu hisarı, çengelköy, kuzguncuk tarafları? ya da iyice abartayım, hava güzel olursa, üşenmeyip gidip atatürk arboretumunda yürüyün. bence süper program, hatta öncesinde de sarıyer'de börek yiyebilirsiniz sabah.


  • soso  (05.04.13 17:57:08) 
anadolu kavağı.

burgaz ada
  • thracian  (05.04.13 17:58:17) 
emirgan korusu'na gidebilirsiniz, lale zamanı malum :)

atatürk arboretum'u + 1 derim, orası da olabilir. ancak haftasonu yalnızca üyeler girebiliyor, oraya kadar gidip geri dönmeyin, önemli bir bilgi. arboretum'a hafta içi gitmeniz lazım, imkanınız varsa.
  • sahafkedisi  (05.04.13 18:01:04) 
aaa üyelik olayı aklımdan direkt çıkmış. sırf beni dinleyip gitseniz boşa gidecekmişsiniz, pardon yahu.


  • soso  (05.04.13 18:09:13) 
ADALAR


  • samiabi19  (05.04.13 18:18:15) 
adada yürüyüşe gidin. beylerbeyi sarayında kahvaltıya gidin. sonra sahilde yürüyüş yaparsınız. sonracııma üşenmezseniz küçüksu'daki sabancı öğretmenevine gidin. deniz kıyısı tam. küçüksu kasrını gezersiniz. mihrabat korusu var sonra. boğaza nazır.


  • kedili madam  (05.04.13 18:21:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.