[]

2003 corsa vs 2006 kia picanto

selamlar iki araç da otomatik vites

corsa 2003 1.4 130 bin km sağ ön kapı değişmiş o kısım boyalı füme rengi

picanto 2006 70 bin'de lokal boyalar hariç boya değişen yok 1.1 motor mavi renk

picanto'ya 17000 corsa'ya 18.500 isteyerek başlamışlar, ikisi de düşer sanırım.

daha önce otomatik araç ve bu araçlardan birisini kullanmadım. bir de sizlere sorayım istedim bu araçların performansları ve tercih edilebilirliği hakkında. iki araçta da lpg yok ve 5 kapı.

 
araclarin ikisi de eski ama 2003 model opel yenilere benzemez tas gibi almandi hala daha o senelerde. ayrica servisi parcasi vs. daha kolay bulunur da 18.500 ne ya. 89 model brodvey'im var kapida yatiyo satsam 5bin lira etmez ama bu ikisinden de daha iyi :) demek satsam 20 bin liraya bile daha iyisini bulamiycam :)


  • tasa oturma soguk ceker  (05.04.13 17:41:08) 
kia picanto bana kalırsa tipsiz bir araç. ikinci eli ölü gibi. kia ceed ve rio bile zorlanıyor çoğu zaman. 1.1 bir 65hp fındık motor. motora ve beygire bakılırsa araç az yakar gibi görünse de; araçta 3 kişi olduğunda ve rampalarda yakıt tüketimi eksponansiyel bir artış şeklinde olacaktır. bu da seni feci üzer.

gelelim corsa'ya. 1.4 corsa bildiğim kadarıyla 90hp. bu da picantyo ile aşağı yukarı aynı performası gösterecektir. yakıt tüketimi de zira o şekilde. sağ ön kapı değişmiş. peki niye değişmiş. foto var mı. hasar kaç para. bunlara bakmak gerek. direklerde ezilme vuruk var mı. önemli olan budur. 1400cc corsa için üstelik kapısı değişmiş? fiyat bana fazla geldi. 2000-3000 lira daha verilip 1.3 cdti motorlu corsa alınabilir. mazotu kullanmaz adeta koklar. performansı diğer motorlar gibi rezildir ama ekonomisi ve ikinci eli muhteşemdir.

sonuç: bu fiyatlara ve bu performaslara bu iki araç da alınmaz.
  • atmosphere  (05.04.13 18:21:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.