[]

takı-toka uzmanlarına soru

efendim bir kulağımda 3 diğerinde 4 delik var. bunlara birer minik gümüş küpe almak istiyorum. ancak nedense dandik dandik şekillerde şeylere denk geliyorum. İstanbul içinde, mümkünse Kadıköy-Üsküdar civarında, komik eğlenceli şekilleri olan, sallantılı olmayan, küçük, gümüş, çelik ya da titanyum küpe satan nereleri biliyorsunuz? tabii fiyatların da ağzı burnu kaymış, ne olduğu anlaşılmayan küpeler için 15 tl olmadığı yerler soruyorum. güzel, ilginç şekiller için veririm aynı parayı. o ayrı.




 
gümüşün pahalı olması normal. her türlü gümüşçüde fazla model vardır bazen. balıkçılar çarşısının oralarda 4 katlı börgır kingten yukarı çıkarken solda 2 gümüşçü var.


  • female demon  (05.04.13 14:21:23) 
4 katlı börgırdan yukarı çıkarken soldaki gümüşçü çantacı kitapçı her bir şeyci yerde küçük gümüş küpelerin tanesi 5 liraydı en son.
bir de akmarın alt katında büfe kafe gibi bir yer var ya? içinde hani. hah işte onun karşısında da böyle değişik şeyler satan bir yer var. orada da vardı.
bir de zincir'in karşısında 5-6 basamak inilerek girilen bir dükkan var. hatta yanında dövmeci de vardı. orada da böyle küpeler oluyor.
tabii bu saydığım 3 yerde de aynı küpeler oluyor hep. ben ilk 2 yerin sahibini sevemediğimden ötürü 3. yeri tercih ediyorum.
  • okuyamıyom ben ya  (05.04.13 14:28:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.