[]

Yarın Americaya gitmek?

Bi çılgınlık yapıp bugün bilet alıp yarın Abd ye gidesim var!! Sevgilim orada yaşıyor yanına gideceğim. Okulu da bi haftalığına ekeceğim böylece, verdiğim özel dersler var, onları da iptal edeceğim öğrencileri kaybetmek pahasına...

Napayım bilmiyorum, ha tabii bi de babamı arayıp ben americaya gidiyorum 10 gün yokum demek var, yer mi bilmiyorum:/

Daha önce de gitmişliğim var ama genelde organize şeyler içindi böyle spontane bir şeyi hiç yapmadım...

Hadi bana fikir verin nolur:)

 
Yakın bir yer olsa yapılır ama Amerika'ya değmeyebilir.

Sevgilin için yine sürpriz olsun, söyleme, ama kendi programını organize et. 2-3 hafta sonrası için daha mantıklı fiyatlara bilet bulabilirsin, yarının bilet fiyatı zirve yapmış durumdadır şu anda.
  • cakabo  (05.04.13 11:24:06) 
paradan yana sikinti yoksa ben giderdim. ama o bilete odedigin para seni bir sure sikintiya sokacaksa cakabo'nun dedigi gibi daha planli gitmekte fayda var :)


  • shahrazad  (05.04.13 11:30:19) 
aslında bugün ve yarın biletleri ekobilet.com da normalde olduğundan daha ucuz! sizin de aklınızda bulunsun;) son dakika indirimi mi artık neyse, zaten uçaklar da yarı yarıya boş!

2 hafta sonra sınavlarım başlıyor bugün yarın gitmezsem yalan olucak.
Beni de düşündüren aşırı uzak bir kıta olması, avrupa olsa affetmezdim:)
Teşekkürler cevaplar için:)
  • balli borek  (05.04.13 11:36:23) 
vize de var herhalde.


  • interview with the vampire  (05.04.13 11:37:19) 
bas git hocam ya. madem paran var bilet ucuz, bi daha mı gelicen bu hayata benim imkanım olsa saniye durmam vallahi


  • gallipoli  (05.04.13 11:42:42) 
vize var evet, bilet parası kısmı ise ortak birikmiş bütçeden gidecek, hani ödenir ama başka şeylerden kısmış olacağız yine de..


  • balli borek  (05.04.13 11:43:06) 
Finallerinin bitimine ayarla, sevgilin finallerinin 2 değil 3 hafta süreceğini sansın. Sen finaller biter bitmez uçakta ol.


  • cakabo  (05.04.13 11:49:31) 
ben geleli üç yıl oldu ve geldigim günder beri geri dönme çabası içiersindeyim ama orda bir bekleyenim olsa kesinlikle durmam ne olursa olsun giderdim heleki böyle bir inkanım varsa.
son bir yıldır düğün telaşesi içersine girdim zaten bundan sonra hayaller suyun dibinde

  • kardelen16  (05.04.13 11:54:13) 
git.


  • sifirin altinda  (05.04.13 12:02:15) 
sevgilini, amerikadaki sevgilisiyle basmak da var işin ucunda.


  • doctorrent  (05.04.13 12:03:19) 
@doctorrent bu ihtimali hiç düşünmemiştim :)

düşünmek için boğaz kenarına atacağım kendimi anlaşılan, bu akşama kadar vaktim var çünkü. ama finaller sonrası gitmek de kafama yattı, sürpriz yapmak da güzel olurdu, americalı sevgilisiyle basmak pahasına da olsa:)

cevaplar için bolca teşekkür yolluyorum size! şimdiden iyi haftasonları!
  • balli borek  (05.04.13 12:19:11) 
çok düşünme. gidince pişman olmayacağını düşünüyorsun (her anlamda) atla git. babanada söyleme amerika diye.


  • phoenixboy  (05.04.13 22:45:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.