[]

Kanunlarla üniversite kurallarını alt etmek...

karadeniz teknik üniversitesi'ne bu yıl başından beri öğrenci araçları alınmıyor. araştırdığımda bu saçma kuralı uygulayan başka üniversiteler de varmış.

soruma gelecek olursam; hastaneden bir belge alınsa örneğin uzun süre yürüyemez gibilerinden ya da rapor çıkartılsa okula dilekçe yazıp özel izin çıkarabilir miyim?

başka fikirleri olan varsa yazsın lütfen.

 
tabii ki.

fakat isterlerse size de karsi atakta bulunabilirler. mesela diyelim bunu cikardiniz, evinize yakin baska bi üniversite var, o durumda eger okula gelemeyeceginizi iddia ediyor ve bunu belgeliyorsaniz daha yakindaki yere gitmenizi resmi olarak önerebilirler.

ya da gercekten gerekli bir durum degilse biri ispikler onlarda bunu kanitlar ve ciddi hukuksal seyler yasayip okuldan uzaklastirma alabilirsiniz.
  • serabetan  (04.04.13 23:39:26) 
trabzonda iki üniversite var zaten o sorun olmaz ama diğer riskler olabilir... uzun süre yürüyemez i uzun süre yürümemeli olarak değiştirsek. usüle en uygun şekili arıyorum. halı saha kazasıymış gibi gösterilebilir... bu iş çok zaman alacak gibi. başka da yöntem gelmiyor aklıma...


  • sormayageldim  (05.04.13 00:05:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.