[]

hangi Windowsu kursam

Merhaba
Şuanda zor nefes alan bi pc var elimde.doluluktan uzun süre format atmamaktan fln deil bunu biliyorum.win7 de XP de kaldıracak düzeyde bi makina.şuan zaten win7 yüklü ama hala yavaş.Kullanan kişi uğraşmak istemeyeceğinden Linux olmamamlı Windows kurmam lazım.makinayı idareli kullanmalı makinayı kullanan kişi sadece nete girio zaten.hangi OS hangi SP sizce?



 
kasma sebebini ortadan kaldirsaniz daha rahat edersiniz. cok yuksek ihtimal win 7 ile ram problemi vardir.

xp deneyebilirsiniz. oyle milyon seceneginiz yok zaten.
  • entrapmen  (04.04.13 13:38:54) 
ilkönce işlemci fan temizliği yap. Yapabiliyorsan termal macunu değiştir.
Internetten düzgün bir xp disk yansıması(iso) çek cd ye yazdır.
Çek güzelce bir xp formatını gitsin.

Ben de yıl olmuş 2013 win8 kaldıran makineme winxp kurdum , ne ben kasılıyorum ne de makine .
  • alixkandemir  (04.04.13 13:51:51) 
win7 yada win8. win8 performans olarak win7'den daha iyi. bu devirde 10 yil oncesinin xp'si yuklenmez. pc kasiyorsa sebebini bulup onu giderin. windows'a suc atmak en kolay yontem.


  • crucio  (04.04.13 14:59:44) 
win8 kurun. win7 ile kasılan bir makinam vardı ki 2007 mezunu bir laptop kendisi artık win8 kurulu ve gayet düzgün çalışıyor. maşallah.


  • ozdek  (04.04.13 15:00:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.