[]

Antidepresan içerken alkol?

Bayağıdır antidepresan kullanıyorum, lustral 50'lik şu an mesela.
Doktor zamanında alkol alma demişti, ben de zaten fazla sevmediğimden şu ana kadar kullanmadım.
Bu ara canım acayip bomonti istiyor, sabah alıyorum ilaçları; gece bir bomonti içsem herhangi bir sıkıntı olur mu?


 
Olmuyor, biradan daha ağır alkoller denedim antidepresanla beraber. Yine de abartmamak lazım.


  • excespeace  (04.04.13 01:32:02) 
karacigerinin anasini sikersin demisti bir doktor. aynen boyle dedi.


  • sendelemeden  (04.04.13 01:33:28) 
kısa vadede çok zararı olmuyor gibi görünse de uzun vadede sarılık.

düzelti: @alice practice uyardı sadece bir bira için diye sorulmuş ben genel cevap verdim gözünüz korkmasın efenim tavsiye olunmasa da bir bomontiyle filan bir şey olmaz, sarılık için düzenli içici olmak gerek.
  • lunedor  (04.04.13 01:37:28 ~ 02:07:51) 
alkole olan dayanıklılığınıza göre de değişiklik gösterir, en fazla 2 tane için içecekseniz, yavaş yavaş tadını ala ala için. çok daha hızlı sarhoşluğa, kalp çarpıntısına falan yol açabilir fazlasını içerseniz.tamamen kişisel deneyimime dayanarak söylüyorum. normalde içtiğiniz çakırkeyif olduğunuz miktarın üçte biri falan uygundur.ayda 1 içmekle de karaciğeri elinize almazsınız tahminimce, yine tamamen kişisel deneyimime dayanarak söylüyorum.


  • alice practice  (04.04.13 01:40:10) 
35lik tekila içerkene 2.shotımda aklıma geldiydi içtiydim hapı, sonra devam ettim şişenin dibini gördüm. sabah gayet kalkıp işe de gittim. bir bomonti hiç bir halt etmez.


  • inannas jofn  (04.04.13 01:40:59) 
2 gün önce doktoruma aynı soruyu sordum 'haftada bir kere bir kadeh olabilir' dedi kendisi ve ekledi, 'kesinlikle araba kullanmayın ama'.


  • qi  (04.04.13 01:48:05) 
bir biradan bişi olmaz.


  • jamswety  (04.04.13 01:53:15) 
bişey olmaz korkma, ama şu da var, alkol depresantdır, alkolle birlikte antidepresant almayı bir de böyle yorumla.


  • m.puder  (04.04.13 11:00:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.