[]

Google Earth'de okyanus dibi görme

Efendim yeni sürümüyle okyanusların altına cirit atabiliyormuşuz ama ben bir türlü bulamadım. nasıl olacak bu iş?

edit: want2die'dan icazet aldım olm. korkmadan cevap verebilirsiniz.


 
sol altta layers bölümünde "ocean" var. ona tik atman gerekiyor.


  • deckard  (05.02.09 20:42:11) 
yahu ona tik attım zaten ama bir türlü inemedim suyun dibine.
paletleri taktım bekliyorum...

  • teritori  (05.02.09 20:44:36) 
hahaha ben de zor indim. ya öyle google sky gibi kendi geçmiyor. bildiğin zoom yapıyorsun okyanusa. sonrasında keyfine göre sağ üstten bakış açını değiştirebilirsin.


  • deckard  (05.02.09 20:47:14) 
oceana tik at sonra o tiki attığın yazıya çift tıkla dünya kendi kendine seni götürüyor suyun dibine kadar sonra zoom yapa yapa suyun altına in ve farenin sağ tuğu ile belini bir doğrult ahada suyun altındasın.


  • edip  (05.02.09 20:54:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.