[]

bağdat caddesi-caddebostan civarı?

Akşam yemeği için güzel bir mekan arıyorum. kız arkadaşımla oturup, rahat rahat, geniş geniş sessiz sakin bir yer arıyorum. çok ucuz bir yer değil, çokta aşırı pahalı bir yer hiç değil, eli ayağı düzgün servisi yemekleri güzel olan. mümkünse sigara içilebilen(yani müsaade eden) yada sıcak bir bahçesi olan bir yer arıyorum.

misal bağdat caddesinde kirpi varmış mesela, bunun gibi alternatiflere ihtiyacım var?

not: maç yayını olmaması en büyük isteğim..

 
akşama orada kaliteli olup da maç yayını olmayan yer olmaz. anca mekanların 2. 3. katına oturturlar sizi, oraya da maç sesi gelir. cool yerlere bakın, italyan fransız mekanları falan


  • female demon  (03.04.13 13:23:50) 
bibuçuk, kirpi, kitchenette, bistro 33, numnum.

bunlarda maç yayını olmaz diye düşünüyorum. aralarından bistro 33 en pahalısıdır, diğerlerinin fiyatları birbirine yakındır.

şahsen bibuçuk veya kirpi favorimdir.
  • nesilsiz  (03.04.13 13:29:47) 
ben Ara Sokak'ı da seviyorum ama maç konusunda emin değilim,arayıp sorulabilir.
www.facebook.com

  • demoniclewinsky  (03.04.13 13:46:33) 
Palma d'Oro, maç yayını olmaz diye düşünüyorum.

www.palmadoro.net
  • reyals  (03.04.13 13:46:45) 
caddebostan hayal kahvesi.


  • earthseawizard  (03.04.13 14:19:18) 
cafe suadiye sanırım hepsini kapsıyor ama hem maç hem sakinlik aynı anda olması imkansız gibi. sigara içilen tarafı var maç yayını yapıyor vale hizmeti veriyor. bu akşam için acil rez. yapmanız lazım, cadde fenerbahçeli olduğu bilinsede maç zamanı hiçbir yerde oturamayabilirsiniz.


  • just d  (03.04.13 15:58:40) 
earthseawizard+1


  • fistikliemenems  (03.04.13 16:52:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.