[]

Uydu Alıcılara BISS Girmeyi Bilen Var Mı?

Real Madrid vs. Galatasaray maçına ön hazırlık yapıyorum. Yanda resimde ilk 4 satırda Az TV ve Idman TV bilinen güncel BISS keyler var. Yanlış girmemişim değil mi?

Birde DHA Feed diye bir kanal varmış. Bazı uydu alıcılarında ilk o kanalı açmak gerekiyormuş. Onuda buldum ama güncel BISS keyler hakkında hiç bir fikrim yok.

0005 ( Service ID )
10965 ( Frekans )
1234560065432100 ( BISS - Az TV )
3453450034534500 ( BISS - Idman TV ?wtf )

- Service ID neye göre belirleniyor sizin alıcıda da aynı mı?
- DHA Feed güncel BISS keyi nedir?
- Az TV ve Idman TV BISS keyleri yazdığım gibi mi?
- Resimde uyduya düzgün mü girmişim?
- Yardım edenlere kocaman tenk yu!
- Ha unutuyordum. Turksat'ta bu kanallar haricinde Avrupa maçlarını yayınlayan kanal var mı? Aldığım notlara göre 1TV ( Georgian ) diye bir kanal daha varmış. Kısaca siz bana maç izlemek için kullandığınız tüm BISS keyleri yollayın abi.

 
marka modeli google'a yazıp biss key nasıl girilir diye ekle çıkan sonuçlar tatmin edici olacaktır. onun dışında keyleri de netten teyit edebilirsin. ayarları yaptıktan sonra cihazı açıp kapatman lazım. açtıktan sonra kanalı kontrol et.


  • dokunmakalbime  (02.04.13 15:19:49) 
@dokunmakalbime

İyi hoş güzel konuşmuşsun da sorunum orada başlıyor zaten. Her uydu alıcısına farklı şekilde giriliyor. Mesela benim uyduda 0005 ( Service ID ) başka uyduda 00291FFF 00 şeklinde. Bazılarında 0x00001 şeklinde. Benim uyduya göre Service ID yazmıyor...
  • synche  (02.04.13 15:24:25) 
marka modeli aynıysa nasıl farklı çıksın. tek arayüzü var.


  • dokunmakalbime  (02.04.13 15:46:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.