[]

erasmus başvuru

bir arkadaşımın oğlu erasmus ile çek cumhuriyetine gitmeye hak kazandı.

şimdi evraklarını hazırlıyor. Ancak okul koordinatörlüğü bu çocuğa; ara sıra başvuru esnasında öğrencilerin sıkıntı yaşadıklarını söylemiş, bu yüzden gideceği okula (çek cum) bir email yazmasını ve okulun kayıtlarda olanlar haricinde başka evrak taleplerinin olup olmadığını sormasını söylemişler.

emailin içeriği başvuru için istenen belgelerle ilgili olacak.

elinizde bu şekilde yazılmış bir email örneği var mıdır?
elimizde bir şablon olsa daha kolay olacak sanki???

edit:iletişim için mesaj kutusunu da kullanabilirsiniz.

büdüt: akşam 6'ya kadar zamanımız var, acele olursa sevinirim.

editim editi: oy bunlar nasıl cümleler böyle, toparladım yazdıklarımı azıcık...ama azıcık.

 
okulunun uluslararası ilişkiler birimi ile konuşsun her okul için yazışma olayı farklılık gösterebiliyor ayrıca hazır olsun çek cumhuriyetinin iğrenç şekilde vize süreci var. 2-3 ayı bulabiliyor çıkması


  • croswell  (02.04.13 11:43:07) 
tam anlayamadım, şu an belgelerle ilgili sıkıntı yaşıyor ve bunu karşı tarafa mı iletecek?

karşı tarafın erasmus koordinatörüne atsın, resmi olmasına gerek yok pek,

koordinatörüne hitaben,

kendini tanıtsın, sorununu ya da isteğini yazsın, teşekkür etsin.

adını soyadını yazsın.
  • superapple  (02.04.13 12:48:41) 
işin doğrusu ben de olayı çok anladığımı söylemem.

çocuk beni aradı, zaten kendisi de araştırıyor, evrakları için koşturuyor.

okul buna "çek cumhuriyeti bazen sorun yaratabiliyor, ek evrak v.b. istenebiliyor, sor bakalım başka bir istekleri var mı" demiş.

bizimki de bu soruyu sormanın daha formal şekli, bir şablonu var mı onu merak ediyor. karşı tarafa ne demeli, ne yazmalı yani???

bir yandan evrak işleri bir yandan vizeler, epey sıkışmış bizimki...
  • balik kraker  (02.04.13 13:35:52) 
anladım. onda zaten hazırladığı belgelerin listesi falan vardır, onları tek tek yazsın o zaman.

sevgili koordinatör;

ben şu okul şu bölüm şu sınıf öğrencisiyim, şu şu dönemde erasmus öğrencisi olarak okulunuzda eğitim göreceğim. şu şu şu belgelerim tamamdır, şunları şu tarihe kadar tamamlayacağım, bunların dışında artı olarak istediğiniz bir belge var mı? yardımcı olursanız sevinirim falan filan.

adım soyadım
  • superapple  (02.04.13 13:49:02) 
@superapple

harikasınız, teşekkür ederim.

yolladık maili.
:)
  • balik kraker  (03.04.13 14:32:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.