[]

5 dakikada pantolon kisaltmam lazim

5 dakika lafin gelisi tabii bir yarim saat ayirabilirim. Oglen onemli bir toplantim var, yeni tasindigim icin pek duzen kuramadim ve son giyilebilir durumdaki pantolonum utu felaketine kurban gitti.

yeni kumas pantolon alacam fakat boyu illa ki uzun olacak. nasil gecici olarak kisaltabilirim? gunu kurtarmam yeterli, yarin terziye veririm.

Simdiden cok tesekkurler.

 
hemen terziye gidersen, 10 dakika içinde yapıp verir pantolonu.


  • girl in a coma  (02.04.13 11:21:51) 
Keske gidebilsem, yurt disindayim ve koca sehirde 1-2 terzi var, onlarda sabah 10'dan 2-3'e kadar ogle arasi yapiyorlar.


  • Lorik Cana  (02.04.13 11:22:52) 
şöyle yapabilirsin o zaman ama güzel olmaz. boyunu istediğin yerden kıvır içe doğru, sağlam bir ütü bas, içe katladığın kısmı da içten bantla kuvvetli biçimde. başka çaren yok.


  • girl in a coma  (02.04.13 11:26:51) 
bu tür işlerde kullanılan bantlar var. paçaya yapıştırıyorsunuz, kıvırıp bantın diğer tarafını da yapıştırıyorsunuz. bir de ütü bastınız mı idate eder oluyor. daha önce elinizle etek bastırmışlığınız falan varsa kendiniz de kesmeden içe kıvırıp kenarını bastırarak yapabilirsiniz. sonra da ütülerseniz bir gün idare eder. ama bu çözümlerin her ikisinde de görüntü fazlasıyla çirkin olacaktır.


  • kedili madam  (02.04.13 11:28:37) 
kedili madam ın söylediği bantı zaten bulamazsın diye evde bulunacak malzemeyle yapabileceğini söyledim ben de. başka bir şey giymeyi denesen?


  • girl in a coma  (02.04.13 11:30:43) 
bu durumda, ince bir iğne ve iplikle kendiniz yapacaksınız?

zikzak ve gizli dikiş şeklinde yapılır genelde. yani pantolonun dışından bakıldığında o dikiş izleri görünmez.

eğer yapmayı bilmiyorsanız yazıyla anlatmak zor. ama nette eminim nasıl yapıldığına dair bir şeyler bulabilirsiniz..
www.uzmantv.com
www.uzmantv.com
  • holy diver  (02.04.13 11:32:03) 
Cok tesekkurler yardimlar icin. sanirim ilk is ogle arasinda boya uygun bir pantolon bakmak olacak, sonra aldigim yere kisalttirmaya calismak/terzi aramak, o da olmadi artik is basa dusecek anlasilan.


  • Lorik Cana  (02.04.13 11:38:29) 
gec oldu ama ben prittle yapiyorum : ) iyice utuleyince cok sahene oluyor. elbette gecici bir cozum ama gayet pratik.


  • jimjim  (02.04.13 11:49:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.