[]

yanıyorum bi merhem acı fena

resim eklemek istemedim dizimin 5 parmak kadar yukarısını bugun duştan çıkarken ayağım kaymak suretiyle duşakabin kapısına çarptım( not : kapı sağlam 1 nisana gerek yok) 10 cm çapında bi yer morardı ezildi delik delik kanlar çıktı ve ben sünnet çocucuu gibi pantul eşofman o kısmı tutarak yürüyorum buna ne yapmam lazım da acısı azalsın




 
buz


  • jamswety  (02.04.13 00:55:34) 
bepanthen


  • vur joker vur  (02.04.13 00:56:26) 
Ağrınız çok rahatsız ediyorsa, varsa evinizdeki ağrı kesicileri kullanabilirsiniz. veya temin ediniz.
Daha da önemlisi; yara bakımını doğru yapınız, 10cm çapında ekimoz(morarma) ve hemorajik(kanlı) alan içeren bir yaranın badicon veya tentürdiyot ile temizlendikten sonra mümkünse antiseptik krem sürülmesi veya gazlı bez ile kapatılması, lazım.
-Gerekli malzemeler evinizde yok ise, doktora gidiniz. Geçmiş olsun.
  • a different dimension  (02.04.13 01:02:04 ~ 01:05:05) 
baticon vb maddeler orada oluşabilecek kızarıklıklari görmenizi engelleyebilir serum fizyolojik (sf) kullanırsanız iyileşmesine de yardım eder.orayı bol sf ile yıkayıp bepanthen sıkıp steril gazlı bezle kapatırsanız 2 3 güne geçer.ağrı için de basit bir ağrı kesici alabilirsiniz yada gün içinde 2 3 kez 15 dakika kapalı yaraya soğuk uygulama yapın geçmiş olsun.krem tupunu yaraya değdirmemeye dikkat edin.


  • nightingale  (02.04.13 14:33:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.