[]

Laptop ısınınca otomatik kapanıyor.

Alalı 2,5 yıl oldu. Markası samsung model r580. Çözümü var mı? Format atmak çare mi? Otomatiğe bağladı açıldıktan 15 dakika sonrasına kadar aşırı ısınıp kapanıyor.




 
icini acip temizlemek. hava kanallari tikandigi icin asiri isinma yapiyordur. kendiniz acip temizlemeyi goze alamiyorsaniz bi bilgisayarciya goturun. hallederler.


  • she was my baby  (01.04.13 20:45:13) 
Hiç kendi açıp makineyi temizleyen şahsiyet var mı acaba?


  • juvee  (01.04.13 20:48:31) 
ben 3,5 yildir kullandigim laptopu 5-6 kere acip temizlemisimdir. en son dun temizledim mesela. Bizimkilerin laptoplarini da temizlemisligim var. :}


  • she was my baby  (01.04.13 20:50:32) 
Baktım da sksn açılmaz gibi duruyor. Alt taban üst ile bütünleşmiş gibi duruyor ama bir deneyelim...


  • juvee  (01.04.13 20:54:58) 
bu islerden cok anlamiyorsan acmani tavsiye etmem, cunku dedigim yere ulasman icin kapagi kaldirdiktan sonra baska parcalari da sokmen gerekecek. ayrica kablolar oluyor onlari da kopartmadan sokmen lazim :)

ozetle bi bilgisayarciya gotur.
  • she was my baby  (01.04.13 21:03:39) 
sürekli temizliyorum.4-5 ayda içi hafif tozlanıyor.ya güçlü üfleyen makinelerden kullanıyorum ya da güçlü elektrük süpürgesiyle girişiyorum.hem ses ikesiliyor hem buz gibi oluyor makine.sonra zamanla yavaş yavaş şişiyo o zaman tekrar.sessiz sedasız ısısız kullanıyorum.

garanti geçmişse giriş gitsin.bu vidaları açınca bi de tırnaklar var onlar çekince çıkıyor.yine de çok kanırtmadan çıkar ki kırılmasınlar sırayla git yani.birinden tutup asılma.
  • aşksız prens  (01.04.13 21:05:01) 
temizlemek soğumaya katkı sağlar.ancak 15 dk çok kısa bi süre.temizlemek bu sorunu çözmez.fan da problem olabilir yada arka planda çalışan sayısız virüs sistemin aşırı ısınmasına neden olabilir.yetkili servis derim.bilgisayarcı tanıdık değilse götürme.lastik patlaksa kampanayla birlikte değiştirir.masraf 1 se 5 e çıkar...


  • bu da mı gol değil lan  (02.04.13 00:51:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.