[]

İspiyon

şimdi diyelim bir entry tarafımızdan ispiyonlandı. bakılıp bakılmadığı, hükmünün ne olduğunu göremiyor muyum ben? modloga mı bakmam lazım tek tek? ya da ispiyonladığınız entry başarı ile bilmem ne yapıldı falan mesajı gelse hoş olmaz mıydı?




 
Güzel olurdu ama dün anladımki bu ara çok nadir ispiyonlara bakıyorlar. Malesef.


  • bgraydin  (01.04.13 19:28:27) 
ancak değerlendirme sürecinin sonunda "şu entry'i ispiyonladınız ama ispiyonunuz geçersiz bulundu" gibi olumsuz ya da "ispiyonladığınız x entry'si silindi" gibi olumlu hükümler bildiren otomatik mesajlar geliyordu. bunun haricinde ben de keşke bir arabirim olaydı da hangi tarihte hangi entry'leri ispiyonladığımızı görebilsek, akıbetlerine tek bir ekrandan ulaşabilsek diye düşünmüşümdür. ama zaten uzun zamandır bakılmıyor ispiyonlara.


  • sanat guresi  (01.04.13 19:31:33) 
mesaj geliyor zaten de modlar ayrıldıktan sonra o ispiyon işi de yalan oldu.


  • ocanal  (01.04.13 19:33:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.