[]

AKVARYUM TUTKUNLARI !!

Arkadaşlar kadıköy'de uygun fiyata akvaryum-balık satan yer arıyorum. eskiden ne güzel sahilde akvaryum satan yerler vardı, ama yıktılar. yine bunun gibi bir çok dükkanın yanyana olduğu, ne bilim akvaryumcular çarşısı,pasajı gibi bişey var mı ?
(kadıköy tercih sebebidir ancak diğer semtlerde kabulümüzdür)



 
misir carsisi yani.


  • bunubenyazdim  (05.02.09 06:03:39) 
kadıköy sahildeki starbucks'tan yukarı doğru yardırın. mercan kokoreç falan var solda onu geçin. dört yol gibi bir yere geleceksiniz. ortada böyle oturacak yerler falan var. onu da geçin, tam karşısındaki sokaktan yukarı doğru yürümeye devam edin. o sokakta sağlı sollu dükkanlar var. yeri kolay da ben iyi tarif edemedim galiba. neyse artık.


  • coffee and cigarettes  (05.02.09 07:17:39 ~ 14:07:02) 
bir dönem burada vardı şimdi kalktı mı kalkmadı mı bilmiyorum, kadiköy çarşıda migros var. ona sırtınızı verin ve sağa doğru 15-20 adım sonra fırat pasajıydı sanırım bir pasaj var. içeride satıyordu bir dükkan. ama açık mıdır bilemiyorum şu an.


  • ymerdiveni  (05.02.09 08:38:34) 
kadıköy'de ben de aramıştım bolca ama coffee and cigarettes'ın bahsettiği yerler dışında düzgün bir yer(orda sadece iki dükkan var gerçi)

neyse ben size kadıköy'den eminönüne geçmenizi tavsiye ederim. geçtikten sonra bir kaç kişiye sorun size akvaryumcuların yerlerini gösterecekler yürüme mesafesiyle 5-10 dk'yı geçeceğini sanmıyorum. bolca akvaryumcu var. istediğinizi bulursunuz.
  • forumtrak  (05.02.09 09:51:30 ~ 09:52:15) 
Alışverişin çapı bir kaç lepistesle sınırlı kalmayacaksa Mısır Çarşısı taraflarına gitmekte, alışverişin çapı çok büyükse www.bilyap.com.tr gibi sitelerin forumlarını takip etmekte fayda var. Sahildeki dükkanlardan biri de (sanırım sel akvaryum) tepe nautilus'un oraya taşındı kudret göz hastanesinin yanında köşede ama fiyatları ne derece uygundur bilmiyorum.


  • jolietjake  (05.02.09 09:55:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.