[]

Firmalara küçük hediyeler

Eskiden firmalara uğradığınızda yada bir kişi sizin firmanıza uğradığında ona usb defter kalem falan veriyordunuz kendi firma isminizi taşıyan.Şimdi de vardır tabi.

Öyle birşey yaptıralım diyoruz.Usb yada kalem farklı bir tarzda.Bunlardan başka ilgi çekici ne var acaba?

Farklı ne yaptırabiliriz..?

 
ne firmasısınız? Ona göre de öneriler gelebilir.


  • benaslinda  (01.04.13 16:27:24) 
Geçenlerde bir otelden tanıtıma geldiler. Adam bana bir masa takvimi ve yanında da küçük post it ler getirmiş ama ok şeklinde ve hepsinin üzerinde başka bişi yazıo. mesela follow up, asap, please respond, good news ve reminder gibi. bence çok güzel bi fikir.


  • interview with the vampire  (01.04.13 16:31:08) 
Bir ara ağaç gibi kartondan kalemler çok modaydı üst kapağının altında tohum fln çıkanları beğenirdim.


  • netadam  (01.04.13 16:31:42) 
valla ne yaptırırsınız bilmiyorum da, usb bellek yaptıracaksanız üzerine logo basacağız diye dev gibi bir şey yaptırmayın. diğer slotları da kapatıyor sonra.


  • sanal uyku  (01.04.13 17:12:53) 
ben bu tarz bez çantalara bayılıyorum mesela, www.onlineambalaj.com firmalar eşantiyon olarak verdiğinde, hem koca koca adamlar babam dahil, bir şey taşımak gerektiğinde naylon poşetle taşımaktansa bunu tercih ediyorlar, hem de onlar ellerinde taşıdıkça üzerinde bulunan marka isminizin bir nevi reklamı oluyor. aynı şekilde marka logolu eşantiyon kahve kupaları, genelde ofis tarzı işletmelerle çalışıyorsanız, hem masada duruyor marka ismi görünürlüğü oluyor, hem de kahve kupası beleş geldi mi sevinmeyen insan tanımıyorum. birazcık iş alanınızla alakalı tabi, ancak ilk aklıma gelen, orta halli orta yaşlı ve şehirli olmayan müşteri kitleniz varsa(tarım ürünleri ya da hayvancılıkla alakalı falan), bu amcalar baseball cap denilen kasket türü şapkaları eşantiyon olarak tercih ediyorlar. daha genç ve teknolojik bir müşteri kitlesi içinse, daha espirili, örneğin ürünleriniz şeklinde dizayn edilmiş yapışkanlı not kağıtları, masa takvimi, küçük ajanda falan daha tercih edilesi.


  • alice practice  (01.04.13 17:35:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.