[]

Araba camlarına film çektirmek?

1- Yazın gerçekten fayda veriyor mu?
2- Yasal olarak bir kalınlık sınırı var mı? Simsiyah camlar olamaz herhalde.
3- Ya ben arabanın içinde beni görsünler isterim, niye film kaplatayım diye bir arkadaş görüşü var. Ne dersiniz :)


 
1. güneşten korun ma açısından fayda verir.
2. yasal olarak bir kalınlık sınırı var. polis çevirmezse bile muayeneden geçemezsiniz.

  • kibritsuyu  (01.04.13 15:39:46) 
1- evet fayda veriyor.

2- filmlerin cesitleri var koyuluk bakimindan. cektirmek istediginiz yerde gosterirler ve aciklarlar. arac muayeneye gittigi zaman camda film oldugu bilgisi not dusunuyor. ben ceza yaptirimiyla karsilasmadim. ancak en koyu filmleri cektirirseniz polis ceza yazabilir. belli bi seviyeye kadar tolerans gosteriliyor. ayrica en koyu filmi cektirmek geceleri sizin icin de problem olabilir zaten, disariyi, yan aynalari gormekte problem yasabilirsiniz. on cama zaten cektirmeyin.

3- herkesin zevki baska.
  • she was my baby  (01.04.13 15:41:53) 
2- sonradan kaplanan filmli camlar yasak artık galiba.
3- zevk meselesi. bazıları da egzosu patlatıp öyle geziyor.

  • halanne  (01.04.13 16:07:58) 
3. sadece zevk meselesi de olmayabilir. koluna güneş ışığı değdi mi fısır fısır kabaran beyaz tenli bir arkadaşım var. arabasına sağlık gerekçesiyle yaptırıyor cam filmini.


  • kibritsuyu  (01.04.13 16:31:52) 
1. Fayda verir
2. Yeri geldi iyi oldu, geçen gün uzak bir akrabamız fabrika çıkışı filmli olan VW Caddy için ceza yedi. Film dediğim de özel bir filmmiş, yapıştırma değilmiş. Polis ceza kesmiş ve filmlerini git çıkarttır demiş. O da İkitelli'de bir yer bulmuş, tam anlayamadığım bir aletle camın içindeki filmi yakıyorlarmış, bu işlemden sonra film etkisini kaybediyormuş.

Yani siz siz olun bu memlekette fabrika çıkışlı bile olsa böyle olaylara girmeyin, deveye hendek atlatın daha iyi.

Bunun yerine vantuzla camlara yapıştırılan perde gibi şeyler var, onlardan kullanın.
  • Tutkun  (01.04.13 17:04:12) 
Film aynı zamanda güvenlikle de alakalı. Diyelim hatunsun diyelin ön veya arka koltuga cantanı bılgısayarını koyuyorsun ve dıyelım kırmızı ışıkta trafıkte kaldın. Camını buji. Vs atıp kırıp cantanı alamazlar. O film camın dağılmasını engelliyor


  • Sskywalkeremre  (01.04.13 20:10:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.