[]

Alfa Romeo Giulietta, Lancia Delta ve Nissan Juke arasında kaldım.

Elime biraz para geçti ve ben bu para ile mevcut aracımı yükseltmek istiyorum.
Aklımda başlıkta belirttiğim araçlar var. Pek tabi ki dizel versiyonlarını düşünüyorum.
Aranızda saydığım araçları kullananlar ya da fikir sahibi olanlar bunları paylaşırsa sevinirim. 2. el alacağım. 3-4 sene sonra satmayı planlıyorum. O zamana kadar elektrikli araçlar biraz daha yaygınlaşır belki.


 
ben en çok lancia delta'yı beğeniyorum bu üçlü içinde. ancak sanırım en zor da bunu satabilirsin. o yüzden eliyorum.

giulietta ve juke kapışmasında da bence juke kazanır (ancak juke sahibi arkadaşların arka cam küçük olduğu için rahatsız olduklarından yakınıyor, deneyip bakmak gerekebilir).

alfa romeo'ya da sitem; o agresif çizginizi bozmasanız iyiydi :(
  • kayranin kedisi  (01.04.13 00:26:19) 
çok güzel araçların arasında kalmışsın :)

ama 3-4 sene sonra satacağım diyorsan alfadan ve lanciadan koşarak uzaklaş. ikisininde türkiye de karizması pek iyi durumda değil.

nissan daha mantıklı bir seçenek bu yüzden.

geçen günlerde bir yerde okumuştum, 2020 yılında elektrikli araçların piyasada yalnızca %5 ila 10 arasında ancak yer edinebileceği yazıyordu. bana kalırsa o kadar bile olmayacak gibi. elektriklilerin daha alması gereken çok yol var.
  • mattiadestro  (01.04.13 00:30:37) 
culiyettayla cuk arasında kaldıysan allah kolaylık versin. cuk ne arkadaşım? ben de diyorum kim alıyor bu arabayı...


  • kirkbir  (01.04.13 00:39:11) 
servis ve 4 sene sorna satmaaya önem veriorsan Nissan Juke derim öbürküler de güzel ama yinede uzak kal derim


  • samiabi19  (01.04.13 00:41:17) 
uzun süre guiletta kullandım 1.4 tct, 170 bg versiyonunu. uzak dur lütfen, opel astra'nın verdiği güveni vermiyor. bu 3 seçenek yerine alman menşeli araçlara baksan daha iyi olur.


  • tribun cocugu  (01.04.13 00:43:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.