[]

ttnet fibernet kullanan var mı?

yeni taşındığım apartmanımın içinde turk telekom kutusu var. sanırım fiber internetmiş. 20mbit internet verebiliyormuş. bu şekilde kullanan arkadaşlar varsa memnuniyet seviyeniz nedir acaba?

gerçekten 20mbit veriyor mu hız olarak?
ayrıca bunu almak için özel bir modem mi alıyoruz normal adsl modem olmuyor sanırım?

teşekkürler.

 
2. soru: evet fiber'in "modem"i farklı. bu arada ttnet fiberi "de" 'e kadar diyerek satıyor yani 20 mbit'e kadar diye satıyor. (en son gördüğümde öyleydi) yani alın ama mümkünse taahhüt yapmayın. ya da yapın ne biliim.


  • ben smyrna  (31.03.13 22:18:48) 
bizzat eski işim normal adsl kullançılarıni fibere geçrmekti şimdi kutu eğer evinzn içindeyse (avrupa knutları agaoğlu evleri) gercek aktif fiber internettir ve 20 değl 100e yolu var modem marka tilgin ttnet veriyo parasnı alıyo telefn kablosundan çalşmaz cat 6 gelr kutudan yok bina girişnde buyukce metal kutu varsa o tip 11 denilen olay eve bakr telefn kablosuyla gelr internet aslana bakılrsa normal modemle çalşr ama randıman vermeme ihtimali var ttnet modem verir zyxel yada huawei vdsl modem internet kısmen hızlıdır fiber değldr vdsl dır aslnda o


  • netadam  (01.04.13 01:36:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.