[]

ota boka kezban diyeni ucurum aşağı itme isteği

bitek bende mi oluyor bu ya ?

adam körcahil arkaaş kezbanın ne sikim oldğunu bilmiyor, önüne gelene kezban kezban diyor delirecem amına koyayım, en son makyaj yapan 12 yasında bi kıza kezban demişler epic facepalm amına koyayım ya sinirleniyorum cidden konuyu anlamadan ortamda gülünüyo diye gülen angut bunlar emeneke.


 
sadece bu olay degil de bundan bagimsiz.

niye sinirleniyosunuz ki? böyle sacma bir sey yapan adam/kadin eziktir, bos beles adam/kadindir.

niye takiliyosunuz ki böyle seylere?
  • serabetan  (31.03.13 20:47:37) 
Yav takılma böyle şeylere.


  • Agnahie  (31.03.13 20:55:30) 
bir ara apaçi deme modası vardı. kısmen azaldı. bu da zamanla geçer. takma kafana


  • thekingsofrock  (31.03.13 21:02:23) 
kezban kelimesi, çıktığı andaki kapsadığı anlamıyla, bütün erkeklerin kendisini cinsel açıdan istediğini sanan, çok makyaj yapan, modayı kendine yakışıp yakışmasına bakmaksızın takip eden, erkek parası yemeyi kendi hakkı olarak, hatta cinselliğinin bir karşılığı olarak gören kadındır. bunun dışında, adam kızı uzaktan kesmiş kesmiş gitmiş seni seviyorum demiş, kız ben seninle ilgilenmiyorum/erkek arkadaşım var demiş hoop kız kezban ya zaten. kız bara tek başına gitmiş iki bira içip evine gidecek, adam yanaşıyor tanışabilir miyiz, kız diyor hayır teşekkür ederim, hemen aaa kezban herkes beni sikmek istiyor sanıyo işte zaten bokum gibiydi koca götlüydü türk kızı işte, ruslar öyle mi falan.kimse sizin badak tanışma/kaynaşma girişimlerinize cevap vermedi diye kezban olmaz arkadaşım o başka bir şey diye anlatamıyorsun da bu adamlara.


  • alice practice  (31.03.13 21:05:21) 
mesela kız seni kesiyor kesiyor. gidip konuşuyorsun yok olmaz kem küm. siklemiyorsun kızı gelip tekrar yapışıyor bok sineği gibi. selam vermesen gelip selam veriyor. tekrar gidiyorsun. seni tekrar reddediyor. acayip aptal, kısır bir süreç yaşıyorsun. gel-gitleriyle, ağır kız olmaya çalışma zihniyetiyle senin hayatının içine ediyor.

bence kezban denilen şey tam olarak budur.
  • thekingsofrock  (31.03.13 21:14:03 ~ 21:14:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.