[]

Santez Projesi ile Tübitak projesi birlikte yapılabilir mi ?

arkadaşlar bir santez projesine başvurdum çalışmaddğımdan ötürü 1500 lira burs alacağım eğer çalışıyor durumda olsaydım bursum 700 e düşecekti.
şuan bir hocam bir tübitak projesinde çalışacak öğrenci arandığını söyledi ki bu proje kabul görmüş şimdi diğer proje direkt olarak benim olduğumdan bırakma şansım yok sorum şu eğer bu projeyi kabul edersem bu iki projeden 1500-1500 burs alabilir miyim ?

yani özetle hem santez hem de tübitak projesinden aynı anda burs almak mümkün mü ?

 
tabii ki alamazsın.


  • amilaz enzimi  (31.03.13 15:31:58) 
santez projem %99 çıkacak gibi çünkü %25 kısmını karşılayacak kurum Makine Kimya Enstitüsü ve bu adamlar projenin olmasını gerçekten istiyorlar ve büyük ihtimal çıkacak gibi.

bu tübitak projesi çok güzel bir konu üzerine şahsen uğraşmak isterdim ama diğer projeyi bırakma gibi bir lüksüm yok çünkü kendi projem...

yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin iki santez projesini yürütemediklerini ama proje yürütücülerinin yürütebildiklerini biliyorum ben sadece 2 farklı kuruluşun projesi olduğundan acaba yapabilir miyim diye düşünüyordum.
  • rodrane  (31.03.13 16:07:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.