[]

THY B kapısına ulaşım, bi de beraber gidecek var mı?

duyuru'da dün de biri ilan vermişti ama kimse metrobüsten falan indikten sonra nereye gideceğimizi söylememiş, şimdi ben havalimanı metrosuna binsem, son durakta mı incem burası için, nedir ne değildir??
bi de cuma günü sabah 8.30'da görüşmem var, aynı saatte gidecek varsa beraber kaybolalım derim..sözlükten mesaj atabilirsiniz..



 
THY b kapısına gitmek için metrobüs yenibosna'da inip havaalanı istikametinde (asya'dan avrupa'ya, yani batıya doğru) taksiye binebilirsin; ya da havaalanına metroyla gidebiliyorsan oradan sora sora yürüyerek de gidebilirsin (3-4km) ya da taksiye binebilirsin yine. havaalanından taksiye bineceksen üzerinde airport taksi falan yazmasın, yoldan çevir. dayak yersin.
üçüncü alternatifte THY'nin personel servisine binersin, 08:20 gibi B kapısında olursun.

  • desdinova  (04.02.09 19:34:41) 
part time universite ogrencisi basvurusu ise bi kac sey soyliyim..

ben gorustugumde 2 pasif adam, bir da baskin (ama gicik) bir kadin karakter vardi.

once form doldurtuyorlar orda disarda, sonra siran gelince iceri aliyorlar.
bu jurinin karsisina oturuyorsun. sana kisisel bi kac bilgi sorusu sorduktan sonra,

"neden thy i seciyorsun" gibi bir seyi ingilizce cevaplamani ve biraz anlatmani istiyorlar. (eger forma yazdiysaniz lisanı)

sonra da dusundukleri miktari soyluyolar. bana soyledikleri, full time mantiginda bir part time idi ve 250 ytl idi. ben de gulmus ve "bu para mi?" seklinde bisiler demistim.

kolay gelsin..
  • la traviata  (04.02.09 21:37:16) 
metrobusle z.burnunda veya s.evlerde in, metroya bin cnr expo'da in. sonrasini obur duyuruda anlatmistim.


  • entrapmen  (04.02.09 23:45:32) 
la traviata'nın dediklerini birebir ben de yaşadım.

hiç boşuna uğraşma. part time diyorlar ama full time o iş. ücret de çok düşük.
"bize kısaca kendini tanıtır mısın?" diye ingilizce soruyorlar. bi güzel anlatıyosun. sonra da çalışma saatleri ve ücretten bahsediyorlar. içinden "oha", dışından "i think this job isn't suitable for me, thanks" diyip çıkıyorsun.

ben yine de gidicem diyosan, illa 8.30 orada olacaksın diye bi şey de yok. kaçta gidersen o saatte sıraya dahil olursun. ona göre.
  • cruor  (05.02.09 00:41:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.