[]

bir aydır geçmeyen nezle/grip ve haftasonu hastaneye gitmek

1 ay kadar önce burnum akmaya başladı eş zamanlı olarak boğazımda da bişeyler takılma hissi vardı. ama halsizlik, baş ağrısı veya boğaz ağrısı gibi bir durum yoktu. bir kutu katarin içtim. boğazımdaki takılma hissi geçti ama özellikle sabahları burun tıkanıklığı ve gün içerisindeki burun akıntıları bir türlü geçmiyor. burnumu temizlesem bile 15-20dk içerisinde yine akmaya başlıyor. yani sürekli bir üretim var.

ha geçti ha geçecek derken hekime gitmedim. ama sanırım artık gitmem gerekiyor.

haftasonu böyle bir şikayet ile devlet hastanelerine gitme imkanı var mı?

bu arada iş yerimden özel sağlık sigortam da var.

 
var tabi. adı üstünde hastane orası.

ama bence sen lanetlenmişsin.. :/
  • icim urperiyor  (30.03.13 23:09:13) 
bahar alerjisi olma ihtimali var.


  • hapsuruk  (30.03.13 23:23:06) 
çevremden gördüğüm kadarıyla kesin alerji diyorum ben de, mutlaka dr'a git ilaçlarla etkisi hafifliyor


  • efendy  (31.03.13 00:13:35) 
2 haftadır bende de var. Burun akıntısı geniz yanmasıyla başladı sonra öksürük burun tıkanıklığı olarak kaldı. Geçer diye 1 hafta bekledim sonra doktora gittim faranjit deyip antibiyotik cold+flu burun için fısfıs tıkanıklık giderici verdi. Düzelme çok az hala tam değil, yarın tekrar mı gitsem diye düşüncelerdeyim. Siz de bir an önce gidin gözükün bazen ilaçsız bünye toplayamıyor kendini.


  • heavenly  (31.03.13 16:14:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.