[]

Real Madrid Bilet

Acaba şu ekte belirttiğim 5 maçlık kombineleri almak da şalke maçına biley almak kadar imkansız mı olur?( o maçta biletlerin makıl fiyatlıları 2-3 dakikada tükenmişti). Ben her ne kadar real maçı da olsa daha yüksek bi meblağ oldugu için alma şansı var diye düşünüyorum.




 
ünal başgan akıllı adam. ilk maç oynanmadan satışa çıkarmış biletleri. tek maça karaborsadan ayni parayı vermektense insanalr buna yüklenecektir diye düşünüyorum. ancak belirtilmeyen bir nokta var. es kaza ki yarı finale çıkıldı , o maçın biletleri dahil mi?


  • sadun.net  (30.03.13 16:09:58) 
var tabi ki. oyle pat dıye alınacak meblaglar degil yanı en azından 60 liralık bilet degıller pat dıye tukensın. zaten 40. dakikalara kadar falan 400luk bıletler tukenmemıs oluyor en azından manu macında oyleydı


  • cokponcik  (30.03.13 16:10:36) 
@ sadun.net
hiç sanmıyorum dahıl oldugunu cunku 'sezonun kalan maclrında' demıyor, bı paket belırlemısler ve butun macları yazmıslar teker teker..

  • cokponcik  (30.03.13 16:11:46) 
yarı finale çıkarsak, bu kombine ''geçersiz'' olacak. ayrıca bu kombineyi almakta biraz imkansız olur.


  • patos64  (30.03.13 16:12:31) 
Olası yarı final dahil değil. Ya benim merak ettiğim kaç dkda tükenir 470 tllikler acaba?


  • guguklusaat  (30.03.13 16:14:51) 
kaç dakika değil, kaç günde tükenir bence. öyle bir anda 470 lira bayılmaz millet. rahat 1,5 2 günü var bence.


  • aklimdakisorular  (30.03.13 16:27:43) 
gün sonuna kadar kesin biter, 2-3 saate bıter dıye tahmın edıyorum o 470likler


  • cokponcik  (30.03.13 20:28:00) 
Peki acaba bu kombineler için bir gs bonustan iki tane alabilir miyiz? Bi de illa kombine alımındaki gibi gidip ttarenadan teslim almak mı gerekir?


  • guguklusaat  (30.03.13 21:24:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.