[]

ankara'da abiye elbise?

nereden alınır?satılan yerleri tahmin ediyorum da ben daha çok "ben gittim şurdan aldım,çok model vardı,seçtim beğendim" türü tavsiyeler arıyorum.çok para vermem,moda diye herkesin giydiğini giymem.ona göre tavsiyeler alırsam şukela olur:)




 
ankamall vs onları geçersek eğer ben geçen sene mezuniyet elbisemi karumdan almıştım, çeşit çok olmamasına rağmen bence güzel modeller vardı. gerçi o zaman mayıs-haziran ayları olduğundan yeni modeller geliyordu sanırım paso. bu aralar olmayadabilir belki bilemedim.


  • inkey  (04.02.09 11:31:53) 
abiye elbise alıyorsan once sormalısın. abin spor mu sever yoksa klasik mi filan.
sporsa jean mean...( yeter bu kadar tamam. devam ettirmiyorum. atmayın tamam.)

  • karapage  (04.02.09 11:59:38) 
cevizlidere'ye giderken ldp'nin merkez binasının karşısındaki tüm dükkanlar abiye üzerine. ama oralar anladığım kadarıyla biraz tuzlu...


  • brkylmz  (04.02.09 12:21:23) 
denildiği gibi karumda model ve mağaza çok ama fiyatları ucuz sayılmaz bir de balo dönemi yaklaşıyor diye iyice uçmuş olabilirler. bu mağazalara abiye veren asıl toptancı balgat'ta world bella paris diye bir yer eğer ararsan sana da verebilirler( çeşitlilik açısından söylüyorum fiyattta çok az bi indirim olur). ben geçen sene kıyafetimi ekol mağazasından almıştım hem çok ucuza geldi hemde kimsede aynısı yoktu.( herksein giydiğini giymemek açısından genel olrak moda olan herkesin alacağı kıyafetler zaten tüm mağzalarda gözüne çarpar)


  • aaayce  (04.02.09 13:23:51) 
izmir caddesine bir bakın. 2, 3 yer vardı.


  • can see  (04.02.09 13:30:51) 
önce bi acity,optimum,ankamall,cepa gezin. bir sürü dükkanın bi kaç abiye elbisesi oluyor. misal optimumda mango'nun outleti var, geçen hafta denk geldi 2 tane abiye aldım 15 milyona. biraz gezmeniz gerekiyo değişik ve ucuz bulmak için. kızılay'da da izmir caddesinde elma var, bi de ayakkabı dünyasının karşısında bi yer var,oralar pahalıdır yani 150den aşağı çıkamazsınız sanırım.


  • kanuniye  (04.02.09 13:34:44) 
lokal ugrasma gir internete abiyeler tonla :)) abiyeelbisem.com burda var mesela .


  • aster  (22.12.19 13:24:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.