[]

Balkonda Yetistirmek Icin Sebze Meyve

Balkondaki saksilara kendi yetistirebilecegim sebze meyveler ekmek istiyorum.Bilinen klasik seyler var tabii domates,maydanoz,biber vs. Bunlar haricinde ne tur bitkiler olabilir? Mesela çilek yetistirmek mumkun mudur ki?


Belki ortama gore farkli seyler yetistirilebilir diye ekliyorum;lokasyon, Istanbul.

 
çilek olur, nane olur, fesleğen olur.


  • kakao  (28.03.13 22:48:08) 
Roka, Yeşil soğan, sivri biber..


  • sorumvarbenim  (28.03.13 22:49:38 ~ 22:49:52) 
Mümkündür. Bulabilirseniz kedi tırnağı güzel bir seçim olacaktır gerek çiçeklerinin binbir türlü rengi, gerek yapraklarının şekli çok tatlı bir bitkidir.

Eğer soğanını bulabilirseniz lale bile yetiştirebilirsiniz
  • caylakkk  (28.03.13 22:49:49) 
marijuana da oluyor. pek güzel kokmuyo ama.


  • elcolerico  (28.03.13 22:51:57) 
patates kabuklarını keser soyarsın ya, kalın doğradığın olursa göm toprağa. onlar üremenin yolunu bulur. ufak patatesler tomurcuklanır, haşlar yersin.
haa fasulye de oluyor çok şahane.
bi de nohut ekmiştim, yaprağına böcek yumurta bırakmıştı, yumurtalar kırılmıştı, yavru böcekler etrafa yayılmıştı. güzel gözlem olmuştu.
  • kargn  (28.03.13 22:53:30 ~ 22:54:51) 
caylakkk,lale soganini ekmeyi cok denedim ama hic cicek acmadi,yetistirmeyi beceremedim yani.O yuzden laleye karsi cekimserim.


  • fraise  (28.03.13 22:58:22) 
babam saksılarında çilek yetiştiriyor ve tadımlık da olsa yiyebiliyoruz.


  • bilmemkacincinick  (28.03.13 23:25:23) 
çilek yayılmak isteyen bir bitki, yuvarlak saksıda olurda genişlemek istediğinden bi süre sonra sıkıntı oluyor, bizdeki ölmüştü, artık havasından suyundan da olabilir mi olabilir. dikdörtgen geniş saksılara dikmiştik bi keresinde de onda yan taraflarına doğru üremişti


  • jedilance  (28.03.13 23:25:28) 
bizim komşunun kızı balkonda patlıcan yetiştiriyordu.


  • nax  (28.03.13 23:51:00) 
çilek oluyo ama çok az verim alabiliyosun. tadı şahane oluyor yalnız :D


  • defansif orta saha  (29.03.13 12:15:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.