[]

booking.com

kredi kartı numarası girdim, mail de geldi rezervasyon tamam diye ama para çekmedi. bir sorun mu var? ya da sonra mı çekiyor parayı? eğer sonra çekiyorsa sanal kart verdim nasıl olacak?




 
parayı otelde çekiyorlar ama gitmeden bi' gün önce provizyon alıyorlar limiti karttan düşüyorlar.


  • herman hesse  (28.03.13 22:40:39) 
ee cumartesi 14.00'te girişi yapılacak otel için para ne zaman çekilecek yani? sanal kart verdiğim için limiti sıfırlanacak çünkü.
bir de sanal kart olması otelde sorun yaratır mı?

  • sanal uyku  (28.03.13 22:42:01) 
Her otelin,hostelin durumu farklı oluyor. Birisi rezervasyonla tamamını çekiyor,birisi üç gün kala ilk günün ücretini çekiyor. Kalacağın yere vardığında geri kalanını ödüyorsun. Konaklayacağın yerin şartlarında yazıyor olması gerek.


  • 70x100  (28.03.13 22:46:04) 
bu sanalkart durumunu bilmiyorum. cumartesi giriş yapılcak otel için parayı yarın çekerler daha doğrusu provizyon alacaklar limiti düşecekler parayı çekmicekler yani. Hoteli ara sor sen yinede.


  • herman hesse  (28.03.13 22:47:04) 
otelden otele değişiyorda benim gözlemlediğim otele gidince soruyorlar bookindeki kartınızdan mı çekelim yoksa farklı şekilde mi ödeyeceksiniz diye


  • jedilance  (28.03.13 23:27:27) 
rezervasyon yaptiklari icin guvence olarak kredi karti bilgilerini alirlar. gitmediginizde de cezasini odeyebilmeniz icin. araba kiraladiginizda da ayni. rezerve edilen birsey oldugu icin guvenceleri olmali. odemeyi buyuk ihtimalle orada anlasirsiniz benim tecrubelerim bu yondeydi.


  • eick  (29.03.13 02:31:09) 
@eick:
güvence için kart bilgileriniz durur diyorsunuz da, ben sanal kart verdim. henüz para da çekilmedi, provizyon da alınmadı, limit aynen duruyor. limitini şu anda sıfırlasam ve gitmesem ellerinde hiçbir şey olmayacak?

  • sanal uyku  (29.03.13 07:41:32) 
cekmeye calisip cekemezlerse sana zaten bilgilendirme maili gelir. booking zaten en basindan kabul etmezdi sanal karti, her kredi kartini hemen kabul etmiyor öyle secici azicik. otel parayi cekmez buyuk ihtimalle demistim gidince elden alir yada baska sekilde bilemiycem.

booking in sitesinde yaziyor hersey:

Most hotels don't require a payment or deposit in advance. If they do, you can find the details under "Hotel Policies" on the hotel’s page and in your confirmation email.

Can I make a reservation without a credit card?
You'll need a valid credit card to guarantee your reservation with most hotels. However, we are offering an increasing number of hotels that will guarantee your booking without a credit card. You also have the option to book a hotel using someone else’s credit card, provided you have their permission. In this case, when making your reservation please note the card holder’s name and confirm that you have permission to use their card in the "Special Requests" box.
Booking.com will never charge your credit card. The payment for your stay is processed by the hotel during or after your stay unless otherwise stated. You can find the hotel's specific payment policy under "Hotel Policies," in the "Conditions" column of the room descriptions, and in your confirmation.


www.booking.com
  • eick  (30.03.13 20:02:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.