[]

istanbul mu izmir mi dersiniz ?

Lütfen o iki sehiri bilenler yazsin :) hangi sehir daha güzel ve daha güzel gezilir




 
istanbul ve diğerleri diye ayıralım önce. diğerleri arasında izmir güzeldir :)


  • safcocuk  (28.03.13 21:10:13) 
Kesinlikle istanbul


  • cenkist  (28.03.13 21:12:16) 
istanbul. ayrıca safcocuk da çok doğru söylemiş.


  • kırmızıkaşekaban  (28.03.13 21:12:57) 
izmir, ne kadar doğma büyüme buralıyım (istanbul) ve aşığı olsam bile artık boğuluyorum burada.


  • mega idea  (28.03.13 21:13:00) 
istanbulda her şey vardır canın sıkılmaz, izmirde her şey yoktur ama insanlar senin canını sıkmaz.


  • only the strong survive  (28.03.13 21:13:54) 
izmir istanbulun yanında bi' hiç bana göre. Ama istanbulun kaosunu kaldırmak için burda doğup büyümek gerekir diye düşünüyorum sonradan alışmak çok zor. ona göre karar ver.


  • herman hesse  (28.03.13 22:09:33) 
20 yil izmir, 7 yil istanbulda yasamis birisi olarak istanbul diyorum. istanbulda yasadiktan sonra izmir adeta bir koy, kasaba havasi veriyor. 1 hafta izmirde kalinca sıkılıyorum. ki bir sürü arkadaşım da var izmirde. ama işte gidecek mekan çok az. ama 40'ımdan sonra izmir'e yerleşebilirim. izmir tam emeklilikte yaşanacak şehir:)


  • crucio  (28.03.13 22:27:03) 
20 yıl istanbul, 6 yıl izmir'de yaşamış biri olarak izmir diyorum. istanbul'da yaşıyorsan ve artık kaosa, keşmekeşe doyduysan zaten izmir. başka bir şehirden geleceksen istanbul sana başka bir ülke gibi geleceği ve zamanla hayattan bezdireceği için yine izmir. ben 6 ay önce izmir'den istanbul'a kesin dönüş yaptım ama hala 3-5 gün gitmek için fırsat kolluyorum. nefes alıyorum orada resmen.


  • temasettin  (28.03.13 23:48:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.